Dagens træning 16. juli (Inkl. Video)

Det var en stor skuffelse, at OB i går tabte 3-2 til Vendsyssel. Dagens træning skulle starte kl. 10.00, men de første 20 minutter blev brugt indenfor, da der skulle kigges på video fra gårsdagens kamp.

Da spillerne begyndte at komme ud, var det dog uden Troels Kløve og Jens Jakob Thomasen. Kløve var inde og cykle, mens JJ skulle scannes, så man kunne finde ud af, hvor slem skaden er. Vi nåede ikke at høre, hvor slemt det så ud, men inden vi forlod Ådalen, så vi ham komme gående med et par krykker. Det så ikke for godt ud.

Dagens træning var lidt stille og rolig til at starte med. Janus Blond stod for øvelserne i starten, mens målmændene selvfølgelig trænede for sig selv. Den unge Peter Bergmann fra U17 var også med, så der var fire målmænd ude, men Thomas Mikkelsen gik også ind noget før de andre. Han er blevet sat lidt tilbage, efter han spillede træningskampen mod Hvidovre.

Jeppe Tverskov gik ind samtidig med Mikkelsen, og de andre lavede nogle forskellige øvelser. Dem der ikke kom i kamp i går, plus Mathias Jørgensen og Nicklas Helenius, gik sammen med Henrik Hansen, og de fik ikke lov til at gå ind sammen med de andre.

De fik lavet nogle forskellige øvelser, inden de gik i gang med noget intervalspil på to mål. Oliver Christensen og Bergmann stod mål, og så blev de delt op i tre hold med tre spillere på hvert hold.

Det unge hold bestod af Mathias Jørgensen, Jonathan Harboe og Mads Frøkjær. Det mellemste hold var Julius Eskesen, Mikkel Desler og Yao, mens det ‘gamle’ hold var André Rømer, Nicklas Helenius og Kasper Larsen.

Vi har en lille optagelse af intervalspiller her:

Vi fik også en snak med Jakob Michelsen på sidelinjen. Han erkendte, at det var noget rigtig lort i går, og han var ikke for fin til at pege på, hvor fejlene var. Det var befriende at høre en træner være ærlig omkring tingene, og ikke noget med nogen, der var ‘forbandet og ærgerlig’ over et nederlag. Det var bare ikke godt nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *