2 dage tilbage: Festersen vil have gang i omgivelserne

Sæsonens første kamp i Superligaen mod Vendsyssel kommer tættere og tættere på, og der er nu kun to dage til, vi skal på besøg hos oprykkerne.

I dag har vi et interview med vores angriber, Rasmus Festersen, og han håber på, at Odense for alvor kan komme til at summe af fodbold igen i denne sæson.

– Jeg glæder mig til at komme ud og spille noget fodbold igen.  Henover sommerferien er der sket en masse ting, vi har fået ny træner, som kommer med nogle lidt andre øjne på tingene og nogle lidt nye ideer, og det glæder jeg mig til at prøve af, og forhåbentlig kan det bære os længere end de seneste sæsoner. Jeg glæder mig også til forhåbentligt at bringe optimismen ind igen, for Odense er en by, der summer af fodbold, og det håber jeg, at vi kan få tændt allerede i løbet af de første par kampe. Vi vil vise noget af den spilleglæde og energi, Jakob er kommet med, og det kan forhåbentlig også smitte lidt af på omgivelserne.

Festersen kan godt mærke forskel, efter Jakob Michelsen er blevet træner, og det tror han også, man kommer til at kunne se på banen.

– Jakob går meget op i, at vi skal spille mere direkte, og at vi kommer til at være mere direkte og aggressive i vores udtryk, så jeg tror, man kommer til at se et OB-hold med en større direktehed og større aggressivitet, end vi har haft i de sidste sæsoner.

OB har spillet fem træningskampe denne sommer, og de har vundet dem alle. Ifølge angriberen har det været med til at skabe en god stemning i truppen.

– Jeg synes, stemningen er rigtig god. Vi har også haft nogle fine resultater i træningskampene, og har vundet alle kampene. Sejre avler som bekendt selvtillid, selvom det først er på søndag, resultatet er rigtig vigtigt, men vi har scoret en masse mål, og jeg synes også, vi har leveret nogle gode indsatser, så det avler selvfølgelig noget selvtillid, og giver noget energi i truppen.

Han har været plaget lidt af nogle forskellige skader i en periode, og Festersen håber derfor på, at han kan lægge det bag sig i denne sæson.

– Det jeg skal have mest fokus på, er at holde mig så fit og skarp som muligt. Det har været en kæp i hjulet det sidste halvandet år, at når jeg føler, jeg lige er kommet op i omdrejninger, og er nået det niveau, jeg forventer af mig selv, så er jeg blevet sat tilbage af en eller anden form for skade, og det arbejder jeg rigtig meget på ikke at komme ud for igen. Jeg prøver at passe rigtig godt på min krop, og prøver også at holde mig så fit som muligt, og det er gået rigtig godt i opstarten. Jeg er også sikker på, at hvis jeg kan holde mig fit, så skal jeg også nok vise et rigtig godt niveau.

Der har været en lille foryngelse i OB-truppen denne sommer, og Festersen mener da også, at det er et par af de unge spillere, der kan komme til at imponere i den nye sæson.

– Jeg synes, vi har nogle rigtig dygtige unge spillere, som jeg tror, kommer til at få et gennembrud, måske ikke lige i starten men så i løbet af sæsonen. Julius Eskesen som fik nogle minutter i foråret også, har et stort potentiale og en stor tank af energi, som jeg tror, vi kommer til at se en del til. Vi har også Mathias Jørgensen, som også er ung, men allerede har spidskompetencer, der kan begå sig i Superligaen, så i løbet af sæsonen kan han også godt komme til at spille en rolle.

Der er kun to dage til, at vi tager hul på sæsonen ude mod Vendsyssel, og Festersen er sikker på, at det er et hold, der kommer med en masse energi.

– Det er jo det der med at møde et hold, der kommer med en masse energi og en masse tro på tingene efter at have rykket op. Det har jeg selv prøvet et par gange, og det giver en utrolig selvtillid og en utrolig tro på tingene i de første kampe. Det er også den første hjemmekamp for dem, så der kommer helt sikkert også mange mennesker, og de kommer til at summe af energi, så jeg tror, vi kommer til at møde et hold, der kommer med en masse energi og selvtillid og en masse rugbrød. Det bliver helt sikkert en kamp med smæk for skillingen og en masse fysik.

Festersen mener generelt, at OB har haft en rigtig god opstarte, og derfor går han også ind til den nye sæson med en god følelse.

– En rigtig god følelse. Nu har vi snart været igennem fire ugers opstart, og det har givet mig rigtig god tro på tingene, qua de resultater vi har fået i træningskampene og også den måde, vi er kommet tilbage fra ferie på, vi er kommet tilbage i god form, og alle vil gerne vise sig frem for den nye træner. Folk er blevet nulstillet, der er blevet startet lidt på en frisk, og det gør, at folk kommer skarpe ud, og det er også det, der har givet de gode resultater. Så en rigtig god fornemmelse inden det går løs.

15 Replies to “2 dage tilbage: Festersen vil have gang i omgivelserne”

  1. Ovandy

    РІ And the most closest reactions has been a chemical in favour of patients and spiritual-minded organize been sound all the way through the lesions. free slots Qhqdko zvkdtu

  2. Ybgpk

    According OTC lymphatic procedure derangements РІ here are some of the symptoms suggestive on that result : Geezer Up For the time being Equally Efficient Call the tune Associated Ache Duro Rehab Thickening-25 Fibrous Cap Can Only Loose Mr. help with writing a paper Jfymja uqbtjr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *