De Stribede og OBstruktion overrækker penge til BROEN på søndag

Det startede som en meget spontan og hurtig idé om, at vi på OBstruktion i samarbejde med OB’s officielle fanklub, De Stribede, ville prøve at lave noget anderledes, og samtidig også noget der kom nogle folk til gode.

Mulighederne blev lynhurtigt vendt og drejet, men da idéen om en auktion til fordel for et godgørende formål kom på bordet, blev alt andet lagt på hylden.

Vi blev hurtigt enige om, at det gode formål skulle være BROEN Odense, der går ind og støtter børn fra udsatte familier, så de ligesom deres kammerater også kan få en aktiv fritid med fodbold eller andre fritidsaktiviteter.

For at så mange penge som overhovedet muligt kunne komme til at gå til BROEN Odense havde både De Stribede og OBstruktion fat i vores respektive sponsorer og samarbejdspartnere for at få dette op at stå.

Heldigvis var der mange, der var interesseret i at støtte op om det gode formål, og vi fik mange sponsorer med ind over auktionen, der alle bidrog med produkter, gavekort eller lign, der kunne bortauktioneres.

Selve auktionen blev afholdt i De Stribedes klubhus på Odense Stadion Langfredag, og klubhuset var temmelig godt besøgt, da De Stribedes formand, Brian Larsen, svingede hammeren over de mere end 30 forskellige ting, der var med på auktionen.

Alle tingene havde fået en mindstepris, og hvis alt blev solgt til mindsteprisen, ville vi kunne give 6000 kr. til Broen Odense, og selvom man selvfølgelig altid håber på så meget som muligt, så var det lidt svært at finde ud af, hvad man skulle forvente sig.

Det viste sig dog, at folk var meget villige til at støtte det gode formål, og da den sidste ting på auktionen var blevet solgt, var der kommet 9200 kr. ind. Nogle af de folk der var med til auktionen, valgte dog at spytte lidt ekstra i kassen, så beløbet nåede op på de magiske 10.000 kr., som går ubeskåret til BROEN Odense.

Nu er tiden så kommet til, at beløbet skal overrækkes til BROEN, og det kommer til at foregå i pausen i søndagens kamp mellem OB og FC Midtjylland på Odense Stadion. Her vil De Stribedes formand, Brian Larsen, overrække pengene til Kenneth fra BROEN ude på banen.

Både De Stribede og OBstruktion vil endnu en gang sige tak til alle, der har støttet op om dette tiltag. Både sponsorer og dem der deltog i auktionen. Vi glæder os til at give pengene videre, og vi håber, de kommer til at gøre nytte.

15 Replies to “De Stribede og OBstruktion overrækker penge til BROEN på søndag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *