De Stribede og OBtruktion indgår samarbejde

I næste måned kan vi her på OBstruktion fejre 2-års fødselsdag, og det gør vi med et hav af interviews, artikler, nyheder og alt muligt andet i bagagen på trods af vores relativt korte levetid.

Vi arbejder dog stadig på at forbedre os, og nå endnu længere ud, og derfor er vi meget stolte af, at vi i dag har indgået et samarbejde med OB’s officielle fanklub, De Stribede.

På OBstruktion har vi én målgruppe, og det er OB-fans, og hvor er der en masse OB-fans? Det er der selvfølgelig i fanklubben. For vores vedkommende håber vi selvfølgelig på, at denne aftale kan hjælpe med at øge folks kendskab til os.

En del af samarbejdet kommer til at gå ud på, at vi her på vores platform vil sætte lidt mere fokus på De Stribede, de ting der sker i fanklubben, og vi vil også lave lidt reklame for fanklubbens busture.

Ingen af parterne er afhængige af hinanden, og i De Stribede bliver de ved med at gøre det, de er gode til, og på OBstruktion bliver vi ved med at gøre det, vi er gode til. Vi regner dog med, at begge parter får gavn af at kunne samarbejde omkring nogle ting.
Det kan f.eks. være, at vi i fremtiden kommer til at afholde nogle fælles arrangementer.

I det omfang det er muligt, vil vi på OBstruktion, som en del af aftalen, også skabe noget indhold, der vil være tilgængeligt på De Stribedes platform, og ikke vores eget. Det indhold kan f.eks. være interviews med spillere/trænere, hvor fansene bliver mere inddraget med deres egne spørgsmål.

De Stribedes formand, Brian Larsen, er også glad for det nye samarbejde med OBstruktion, og han udtaler:

Vi er rigtig glade for, at kunne indgå samarbejde med de dygtige herrer fra OBstruktion. De har et rigtig godt netværk og en masse læsere, så vi i De Stribede håber, at vi kan komme rundt til endnu flere og få vist endnu mere af, hvad en fanklub indeholder, og kan indeholde.

Vi ser meget frem til et spændende, og forhåbentligt frugtbart, samarbejde mellem to parter, der brænder for hele øens hold.

 

De Stribede og OBstruktion

22 Replies to “De Stribede og OBtruktion indgår samarbejde”

 1. asian porn

  Spot on with this write-up, I honestly believe this site needs much more attention.
  I’ll probably be returning to see more, thanks for the information!

 2. http://omk-ozersk.ru/

  Pretty section of content. I just stumbled upon your site and in accession capital
  to assert that I get in fact enjoyed account your blog
  posts. Any way I will be subscribing to your augment and
  even I achievement you access consistently fast.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *