Oliver C: Laver nok lidt lækkert til KMD Cup

I aften er der KMD Cup i Århus, og det hold OB sender afsted, består af Oliver Christensen, Casper Nielsen, Mathias Greve, Julius Eskesen og Mads Frøkjær fra Superligatruppen, og udover det er der fire spillere med fra U19.

Den unge målmand, Oliver Christensen, er en af gengangerne fra sidste års turnering, og han glæder sig til at være med endnu en gang.

– Først og fremmest bliver det sjovt. Det er rigtig sjovt at spille indendørs. Det bliver på et højt niveau, og sidste år var det i hvert fald godt arrangeret, og vi gjorde det rigtig godt, og det håber jeg, vi kan gøre igen. Vi var tæt på at vinde sidste år, og vi håber da, vi kan gøre det samme igen.

Underlaget er anderledes, end han er vant til, og målet er mindre, og generelt er det lidt noget andet at være målmand indendørs i forhold til udendørs.

– Det er selvfølgelig lidt anderledes. Man skal dække målet på en anden måde, fordi de er tæt på hele tiden. Det bliver nok lige en omstilling i den første kamp, men sidste år gik det jo fint.

Indendørs fodbold plejer at være der, hvor de teknisk dygtige spillere kan få lov til at vise sig lidt frem, og Oliver Christensen er da heller ikke afvisende overfor, at der kan komme lidt lækkerier fra ham.

– Det kan godt være, det kommer til at ske. Jeg kan se, hvad jeg har i gemmerne, det er jo ikke lige det største repertoire, jeg har lige på det punkt, men mon ikke jeg har et eller andet lækkert.

I efteråret fik Oliver Christensen sin debut i Superligaen på Brøndby Stadion. Den unge målmand fortalte efter kampen, at det var sjovt, da Brøndbys fans piftede af ham. I aftenens turnering er Brøndby vores første modstander, men han er dog ikke sikker på, at han vil give deres fans lidt igen for modtagelsen på deres hjemmebane.

– Nej det tror jeg ikke, jeg gør. Jeg tager det stille og roligt, der er ingen grund til at være uvenner med alt for mange. Det kan godt være, hvis de råber efter mig, at jeg så giver lidt igen på et senere tidspunkt. Ej, mon ikke jeg holder mig i ro.

Kan du overhovedet få noget ud af at tage over og spille sådan en indendørs turnering?

– Ikke i forhold til udendørs, der er det jo meget anderledes. Men der er jo selvfølgelig noget i forhold til 1 mod 1 situationer og lukke målet af, det er jo lidt det samme, bare på nogle mindre mål. Så der er jo selvfølgelig lidt, man kan tage med, men ikke så meget. Så er der jo spillet med fødderne, man skal spille hurtigere og være lidt mere klar oppe i potten, men ikke det store.

Hvilken indstilling tager du derover med? Skal vi bare have det sjovt, eller skal vi vinde?

– Vi skal selvfølgelig have det sjovt og give et godt show, men ligesom i alt andet så går jeg efter at vinde, og det gør alle de andre også, om det er ludo eller indendørs fodbold, så går vi altid efter at vinde.

Du vil måske også kunne lide...