De unge har imponeret Tverskov

Ser man bort fra snitteren i Silkeborg, så har OB i grove træk været godt spillende, efter Superligaen blev sparket i gang igen efter coronaen.

Et par af de spillere der for alvor har set gode ud i de seneste kampe har været Max Fenger og Mads Frøkjær. Sidstnævnte scorede, og lavede assist, i den seneste kamp mod Lyngby.

Jeppe Tverskov har båret anførerbindet i de seneste kampe, hvor Janus Drachmann har siddet ude med en skade, og han er imponeret over det ansvar, de unge spillere har taget.

– Det er nok det mest imponerende i den her periode. Vi har haft en del unge, som har skulle tage en del mere ansvar, end de burde gøre.

– Mod Lyngby spiller Frøkjær rigtig godt, men i den ideelle verden havde han jo nok haft to drenge ved siden af sig oppe foran, som havde spiller en masse Superligakampe, og havde scoret en masse mål. Han har ligesom været nødt til at tage et større ansvar her direkte efter Coronakrisen, og det har også klædt ham. Men det er også ærgerligt, at en ung spiller som ham, som har udfald, og som skal have udfald, der er vi nødt til at sætte vores lid til, at han spiller godt i 90 minutter.

– Det samme kan man sige om flere af de andre. Max (Fenger, red.) har heller ikke spillet ét dårligt minut endnu. Det har også været helt vildt med ham, men han skulle nok også have haft en ved siden af sig, der kunne bygge ham lidt op, så han kunne komme stille og roligt. Nu har han spillet rigtig godt, men han har ikke scoret mål. Det har været rigtig tæt på, og det kommer også. Der er ingen af os andre på holdet, der punker ham for noget, men det ved man, at han gør selv som angriber. Det har været sindssygt imponerende, og det er helt sikkert det største, vi har fået ud af den her periode på de sidste 4-5 kampe. Det kommer til at gavne i fremtiden med alle dem, der har taget ansvar nu.

Hvordan er det for dig nu at være en af de rutinerede spillere, som de unge skal læne sig op ad?

– Det er helt fint. Det er kommet lidt over noget tid, i forhold til jeg har været en del af anførergruppen, siden Jakob blev træner, og Janus blev anfører. Det har været sådan i noget tid, men i den her periode har der måske været lidt ekstra brug for det efter en dårlig oplevelse i Silkeborg og efter en generel svær periode. Det er klart, at der har været nogle mentale ting at arbejde lidt med, men det er ikke fordi, der er nogen, der står ud fra kollektivet. Folk er gode til at være rundt om hinanden, og så er det lige meget, om man er 25 år, eller om man er 18 år, og lige har fået sin debut.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *