Klynge: Vi er fuldstændig i kontrol

I kampen mod Lyngby i sidste uge var der debut til den unge Anders Klynge, der kom ind, og gjorde en rigtig god figur på Lyngby Stadion.

Her til aften var han igen med i truppen til hjemmekampen mod Lyngby, og han kom igen i spil, da han blev sendt på banen i stedet for Moses Opondo fra anden halvlegs start.

OB vandt kampen med 3-1, og den unge spiller var selv godt tilfreds med det, han fik leveret på banen i de sidste 45 minutter.

– Det var en kamp, hvor vi var meget på bolden, og det kan jeg godt lide, så vi kan ligge og spille deroppe, så det var en god kamp.

Klynge var generelt imponeret over den indsats, han så fra hele holdet, og han mener på ingen måde, det var ufortjent, at OB løb med de tre point.

– Jeg synes, det var en rigtig god kamp derinde. Vi var meget på bolden, og vi spiller hurtigt, og fik skabt en masse chancer. Det var en god kamp fra hele holdet. Vi har bolden rigtig meget, og vi styrer kampen i stort set alle 90 minutter. Vi er fuldstændig i kontrol. Vi presser, og spiller godt.

I sidste kamp mod Lyngby, var OB nede med 0-1, og vandt 2-1. Her til aften var de nede med 0-1, og vandt 3-1. Klynge mener også, at det vidner om klasse.

– Ja, helt sikkert. Det er stærkt af hele holdet, at vi kan kæmpe os tilbage i kampen, selvom Lyngby får det heldige mål på den ene chance de har i hele kampen.

OB har nu sikret sig en sæson mere i Superligaen, og de har så godt som vundet puljen. Men hvad skal der så ske nu?

– Nu skal vi ud og vinde de sidste kampe, og så bare give den gas og spille det bedste vi kan. Vi skal gøre det så godt, vi overhovedet kan, selvom vi har sikret os.

I debuten mod Lyngby satte Klynge en hård tackling ind på Patrick Da Silva, og modtog et gult kort efter mindre end et minut på banen. Det så vi ikke i dag.

– Narh, jeg tror, det var sidste gang, man kom til at se det. Det var en god kamp, og det var dejligt at komme ind og spille igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *