Drachmann: Fodbold handler om resultater

OB har haft et stramt kampprogram, da de i sidste weekend vandt 3-1 hjemme over FC Nordsjælland, inden de torsdag blev slået ud af pokalturneringen af AGF, og søndag eftermiddag skulle de igen i kamp, denne gang hjemme mod Hobro.

Nogle af spillerne er lidt ramt af de tre kampe, der blev spillet på en uge, og holdets anfører, Janus Drachmann, er i hvert fald godt tilfreds med, at der nu går en lille uges tid, før den næste kamp venter.

– Kroppen er træt nu, så det er meget passende, at der lige er syv dage til vores næste kamp.

OB vandt kampen mod Hobro med 2-1 efter to scoringer tidligt i kampen, der blev sat ind af Bashkim Kadrii og Sander Svendsen, og det betyder en del for OB, at de har en giftig angrebsduo.

– Det betyder meget, at vi ved, at så længe vi holder de andre nede på nul eller et enkelt mål, så er der en stor chance for, at vi får point, og gerne alle tre. Man må bare sige, at det samarbejde ved 2-0 målet i går, det var høj klasse og guf for en hver fodboldseer.

Drachmann mener, at OB kom rigtig godt ud til kampen, og spillede rigtig godt, indtil Hobro fik reduceret, men til slut i opgøret begyndte trætheden også at melde sig.

– Vi var gode de første to tredjedele af første halvleg, og derfra var det mere lige. Efter de fik deres mål, blev vi lidt rystede, og vi kom til at stå for langt tilbage. Vi kontrollerede stille og roligt lidt mere i anden halvleg, men trætheden begyndte også at komme i kroppen på mange, så det blev lidt en søvnig forestilling offensivt, men vi stod fint imod defensivt.

– Hobro har nogle gode spillere, og er bedst på omstillinger, men jeg synes egentlig, de spillede en fin kamp på bolden i går. Det skyldes måske også, at vi ikke havde den fornødne energi til at fortsætte med at presse dem, for i den første halve time var Hobro vel ikke på banen.

Kigger man på hele kampen, var det bestemt ikke sæsonens bedste for OB, men selvom det ikke var så godt det hele, så kom de tre point i hus. Anføreren mener, det lige nøjagtigt er det, der kendetegner OB lige for tiden.

– Det er jo det, man skal kunne. Jeg har næsten også lyst til at sige til de fans, der er inde og kommentere på det ene og det andet om, at det var en forfærdelig kamp osv., de kunne tage at se på et hold som FC Midtjylland. Det er ikke fordi, de spiller blændende, men de vinder, og det er det, fodbold handler om. Det handler om resultater, og ikke om at spille pænt. Jeg ved godt, folk vil underholdes på stadion, men når man spiller tre kampe på en uge, er det nogle gange knofedt, der skal til for at hive sejrene hjem. Hobro har vel tabt samme antal kampe som os, de har bare spillet nogle flere uafgjorte, så det er ikke bare et hold, man slår stensikkert.

– Vi tager gerne favoritværdigheden på os, men arbejdet skal stadig gøres Vi kom fra en sen kamp torsdag aften i Århus, hvor vi fik et mentalt knæk, så det var vigtigt at rejse os og slå tilbage, og det fik vi gjort. Vi har vist, vi er et hold med mere substans, end OB måske har været tidligere, hvor de kampe der lå på vippen ikke altid endte ud med tre point til følge.

OB har været hårdt ramt af skader og karantæner den seneste tid, men alligevel er det blevet til fire sejre i de seneste fem kampe i Superligaen, og det er ikke noget, Drachmann er overrasket over.

– Jeg synes, vi har en bred trup med meget kvalitet. Man kan sige, at de indbyrdes kvaliteter måske mangler det sidste med nogle af de nye spillere, som ikke har fået så mange kampe, men alle sammen har startet inde og gjort det godt. Vores sammenhold er sindsygt stærkt, og det bærer os langt. Jeg har fornemmelsen af, at det er nemt for andre at falde ind på holdet, selvom man ikke har været fast starter i så mange kampe. Jeg ved ikke, om jeg er overrasket, men jeg synes, det er sindsygt fedt, at det er gået så godt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *