Drachmann om comeback: Svært at sætte dato på

Janus Drachmann har været plaget af skader den seneste tid, og da han i slutningen af sidste sæson var med fra start for første gang længe i en kamp mod Silkeborg, måtte han udgå efter otte minutters spil.

I denne sæson har anføreren endnu ikke været på banen, og han har derfor set de første tre kampe fra sidelinjen, og han synes egentlig, at det har været en god start på sæsonen.

– Den har været god. Spillemæssigt har der været rigtig mange positive ting. Fire point i de første tre kampe er vel egentlig okay, men mere vil altid gerne have mere, men det er okay.

– Mod FC Nordsjælland havde vi fortjent mere, og mod AGF kunne vi også godt have fået noget, men de var bare lidt mere effektive, end vi var.

Drachmann er begyndt at træne mere og mere sammen med holdkammeraterne, og deltager i stort set alle øvelserne nu, og det går da også den rigtige vej med ham.

– Det går stille og roligt, synes jeg. Jeg prøver at bygge mere på hver dag, og så må vi se, hvornår jeg kan være klar.

Hvor langt vil du vurdere, du er fra at kunne spille kamp?

– Uha, det ved jeg ikke. Det er svært lige at sætte tid og dato på. Jeg mangler stadig noget i mine ben, før jeg kan være gældende i kamp.

På søndag spiller OB det tætteste, de kommer på et ‘Derby’, når de får besøg af Vejle. Det bliver selvfølgelig uden Drachmann, men han har alligevel en mening om opgøret.

– Det bliver en svær kamp. Jeg synes, de har set fornuftige ud, og især deres offensiv er spændende. De har nogle gode individualister, og de har noget selvtillid med deres sejr over SønderjyskE og deres uafgjorte mod FCK. De kommer til Odense med selvtillid, og det skal vi forsøge at punktere og komme foran

– Det er det tætteste man kommer på et ’Derby’ her i Odense. Det er jo den klub i Superligaen, der ligger tættest på, så det bliver en kamp med knald på, masser af dueller og nerve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *