Drachmann: Skal møde Danmarks pt. bedste hold

OB måtte gå skuffede fra banen i sidste runde mod AGF, da det hjemme på Odense Stadion blev til et nederlag på 2-1 til århusianerne.

Søndag eftermiddag kommer der så en ny mulighed for at sætte point på kontoen i udekampen mod FC Midtjylland, og anfører, Janus Drachmann, ved godt, hvad han forventer sig af kampen mod hans tidligere klub.

– Forhåbentlig en god fodboldkamp. Vi skal møde Danmarks pt. bedste hold. Det bliver en svær opgave, men vi tror på det.

FC Midtjylland har en meget solid defensiv, og har kun lukket to mål ind i ti kampe i Superligaen i denne sæson. Drachmann har dog lidt af opskriften klar på, hvordan midtjydernes defensiv skal lirkes op.

– Det må vi se i morgen, om vi kan. Vi skal spille hurtigt og have en masse dynamik i vores spil. Så er jeg sikker på, at vi, med vores offensive spillere, kan skabe nogle chancer både i åbent spil og på dødbolde.

OB har en perlerække af dårlige resultater i Herning bag sig, og af en eller anden årsag er det bare et af de værste steder at spille for OB.

– Det er ikke kun stedet, det er også kun spillerne. De er dygtige, og har mange individualister. De er godt besat på alle positioner, og på bænken også. Det er et godt mandskab, og det er ikke kun os, der har en mindre god statistik på MCH.

FC Midtjylland røg ud af pokalen, så nu kommer de vel farende ud, og skal have det vasket af?

– Der er ingen tvivl om, at de gerne vil revanchere nederlaget til Fremad Amager. Det er ikke godt nok, når man tænker på, de er forsvarende pokalvindere. Den skuffelse vil de forsøge at vende til hurtig revanche, og derfor er det også fedt for dem, der kommer en kamp allerede søndag, så de kan få vasket den væk. Ingen tvivl om, det var en kæmpe skuffelse for dem, og de kommer ud med en kæmpe energi mod os.

OB er hårdt ramt af skader lige nu, da både Ryan Johnson Laursen, Jacob Barrett, Troels Kløve, Issam Jebali og Moses Opondo sidder ude. Drachmann håber dog på, at dem der kommer ind, kan gøre en forskel.

– Jeg synes, vi har mange kvalificerede spillere, der kommer til at få deres chance. De kan nogle andre ting end dem, der er skadede, og lad os nu se, om de ikke kan gøre en forskel i morgen.

Torsdag aften blev der trukket lod til ottendedelsfinalen i pokalturneringen, og her skal OB spille på udebane mod AGF. Drachmann mener, det er en helt fin lodtrækning.

– Det er en fin lodtrækning. Man kan se, hvor mange Superligahold, der var ved at ryge ud til mindre hold i denne runde. Nu får vi et Superligahold, godt nok på udebane, men det kan være, vi har det bedre på udebane mod AGF end på hjemmebane.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *