Frøkjær: Jeg var helt færdig til sidst

OB gjorde et rigtig godt væsen af sig i søndagens kamp mod FC Midtjylland, hvor fynboerne kunne tage alle tre med hjem fra Herning med en sejr på 1-0.

Mads Frøkjær var første gang i startopstillingen i en Superligakamp, og han er rigtig glad for, at han nu har fået vinget den af.

– Det var dejligt. Det var længe ventet. Det var super dejligt, og jeg er glad for, at jeg fik min chance.

Kampen forløb på den måde, at OB havde godt styr på midtjyderne i den første lange periode, og Frøkjær er da også godt tilfreds med holdets præstation i opgøret.

– Jeg synes, vi spiller en god kamp. For den neutrale seer kan den måske godt virke chancefattig og lidt død indtil det sidste kvarter, men jeg synes, vi lukker dem godt ned defensivt, og offensivt er vi gode til at spille os ud af deres pres. Jeg synes, det var en god kamp i hvert fald i 75 minutter. Til sidst bliver det lidt overlevelse, men vi havde en god følelse, så det var dejligt.

Hvad synes du om din egen præstation?

– I grove træk synes jeg faktisk, det var meget godt. Jeg ved, at Jakob og resten af trænerteamet har fokus på mig og mit defensive arbejde, og jeg synes egentlig, jeg gør det, jeg kan. Jeg får løbet en del, og jeg synes, det er tilfredsstillende.

Du kunne godt følge med?

– Ja, det synes jeg. Det er klart, det går stærkere, men jeg synes lige, det gik. Der er måske et par situationer i omstillingerne, hvor jeg lige skal være et splitsekund hurtigere, men jeg synes, det var okay.

Frøkjær måtte lade sig skifte ud ti minutter før tid, og der var slet ikke mere at komme efter for den unge spiller. Han var helt færdig.

– Ja, er du sindssyg. Jeg nåede lige at sige til dem, at der nok ikke var mere end 5-10 minutter tilbage, og så trækker jeg lige en krampe samtidig. Jeg kunne knap nok gå, og jeg måtte lige ned og ligge mig igen, da jeg havde rejst mig op. Det var ikke godt. Jeg var helt færdig.

De 80 minutter mod FC Midtjylland har selvfølgelig givet Frøkjær mere blod på tanden, og han håber på, at han har spillet sig tættere på holdet.

– Jeg håber i hvert fald, at trænerteamet synes, jeg har spillet mig tættere på. Mere vil have mere, så det er klart, at jeg gerne vil blive ved med at spille. Jeg tager en kamp ad gangen, og ser, hvad det kan blive til.

17 Replies to “Frøkjær: Jeg var helt færdig til sidst”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *