Drachmann: Stadig nogle procenter at hente

I sidste uge spillede OB mod BSF i pokalturneringen, og her spillede de sig sikkert videre med en sejr på 3-0.

Det var dog ikke det eneste positive at tage med fra kampen. Holdets anfører, Janus Drachmann, var nemlig med fra start, og han spillede 70 minutter i opgøret.

– Det var dejligt at komme til at spille igen. Det er otte måneder siden, jeg sidst startede inde, så at jeg kunne gøre det, og kroppen kunne holde til 70 minutter, det var rart.

Hvordan er din form generelt i øjeblikket? Nærmer du dig topform?

– Der er stadig nogle procenter at hente, og det kommer kun ved at spille kampe. Det er lidt problematisk, når reserveholdsturneringen er lukket ned, så jeg må tage de minutter, jeg kan få.

På søndag spiller OB igen i Superligaen, denne gang på hjemmebane mod SønderjyskE, og om Drachmann er i spil til at være med fra start, er usikkert.

– Det ved jeg ikke. Det er op til træneren.

SønderjyskE har været godt kørende i denne sæson, hvor de lige nu topper Superligaen. Drachmann regner da også med, at det bliver en vanskelig opgave.

– Det bliver svært. SønderjyskE har gjort det godt, og de har kun tabt en enkelt kamp i år. De er trygge i deres koncept med at stå lavt og køre deres omstillinger. Det er en svær modstander, men vi skal ud og se, om vi ikke kan dominere dem midt på banen.

Er du overrasket over, at de ligger nummer et?

– Ja, det er jeg. Jeg synes, der er nogle hold, der er over dem. Men alt cadeau til SønderjyskE, de har gjort det godt, og de har handlet godt ind. De scorer på deres chancer, de er det mest effektive hold, og der er ikke så mange chancer mod dem. Det er fortjent, tabellen lyver aldrig.

Hos de forskellige bookmakere er OB favorit til at vinde kampen på søndag, men Drachmann er lidt forsigtig med at kalde OB for favoritter.

– Man kan sige, at ud fra tabellen er SønderjyskE favoritter, men vi er på hjemmebane, og vi skal som sagt prøve at dominere og gøre det svært for dem, men det er en meget lige kamp.

2 Replies to “Drachmann: Stadig nogle procenter at hente”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *