Opondo om skadespause: Pisse frustrerende

Da OB spillede hjemme mod Vejle for halvanden måned siden, måtte Moses Opondo lade sig skifte ud i løbet af anden halvleg.

Han har ikke været i kamp for OB siden da, og det skyldes en skade, som han blev ramt af, der har sat ham tilbage.

– Der er kommet lidt i forhold til nogle knæproblemer, som jeg har haft, og det har simpelthen været årsagen til, at der er gået det stykke tid, som der er gået.

Opondo havde ellers fået en ganske god start på sæsonen, da han havde været i startopstillingen i de første fire kampe, og derfor kom skaden også på et meget skidt tidspunkt for ham.

– Det er pisse frustrerende. Jeg er fodboldspiller, og ligesom mine holdkammerater lever jeg af at være inde på grønsværen, så at man ikke kan være derinde hele tiden, er frustrerende. Skader er jo en del af fodboldverdenen, og det er jo sådan, det er, og så må man bare tage det én dag ad gangen. Det har været et mega øv-forløb for mig, for jeg startede inde de første kampe, og gjorde det okay. Det begyndte at lysne, og så kom det her lille nøk, men det må vi jo tage med. Jeg er mindst lige så frustreret som mine holdkammerater, trænere og jer selv.

Hvordan er det at sidde ude, og ikke kan hjælpe inde på banen?

– Det er klart, at det er værst, når man taber. Når man vinder, er det stadig øv, men man tænker stadig, det er fedt, når man får skrabet nogle point sammen. Man vil helst bare være til rådighed, om det så er fra bænken eller fra start, det er selvfølgelig ikke ligegyldigt, men man vil bare gerne kunne hjælpe til, for vi er alle sammen med om at nå det her mål, som er top seks, og det er lidt hårdt, når man så ikke kan bidrage til det.

Opondo er dog ved at være godt i gang igen efter sin skade, og han har trænet godt med i en uge, og det har set ganske fint ud.

– Nu har jeg trænet med i en uges tid, og det har været rigtig fint. Jeg var også med i en halv times tid i går (Intern træningskamp, red.). Det har været rigtig positivt, så forhåbentlig er der ikke lang tid til, man kan se mig være med igen.

OB skal i kamp igen på søndag, hvor SønderjyskE venter på hjemmebane, og Opondo håber selv på, at han kan være i spil til det opgør.

– Det er selvfølgelig op til Jakob, om han vælger at tage mig med, men jeg vil da gøre mit i forhold til at komme med. Personligt håber jeg rigtig meget, men der er selvfølgelig nogle andre, som også skal med ind over den beslutning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *