Eskesen: Det var hektisk

Julius Eskesen fik sin debut for OB i pokalturneringen mod Dalum, da han kom ind fra bænken, og scorede det eneste mål, der sendte os videre i turneringen.

Her til aften blev han skiftet ind i kampen mod FC Midtjylland, hvor han spillede omkring en halv time. Det var første gang, han spillede på Odense Stadion, og det var lidt heltisk for ham.

– Det var meget hektisk, og der var en masse adrenalin, der kørte rundt. Man lærer lidt gamet at kende, det er en anden rutine, end jeg har været vant til.

– Jeg kunne godt høre, at fansene kom med et ekstra brøl. Der har været noget opmærksomhed, men det synes jeg egentlig, jeg har været god til at lukke ude, og kun fokusere på at det bare var en helt almindelig fodboldkamp, siger Eskesen til OBstruktion.

Kort efter han var kommet på banen, modtog Eskesen det gule kort, men han mener ikke selv, at han var overtændt, han mener i stedet, det var fordi, tempoet var lidt hurtigere, end han er vant til.

– Det er jeg allerede blevet spurgt om tre gange nu, men jeg var ikke overtændt. Jeg havde en stille og rolig følelse i kroppen, og jeg var klar på, at jeg ville ind og ændre kampen, og så tror jeg bare, det gik hurtigere, end jeg er vant til, og så kom jeg måske lidt mere for sent, end man ville gøre i en U19-kamp.

Eskesen kom på banen, og viste noget vilje og noget gejst, som der var brug for på holdet, og han fik generelt gjort temmelig god reklame for sig selv, men om han er kommet tættere på startopstillingen, ved han ikke.

– Det ved jeg ikke, om jeg gør. Der er mange dygtige spillere på min plads, og jeg skal blive ved med at lægge på. Jeg skal lave mål, og jeg skal vise noget, som de andre ikke kan, fordi jeg har nogle mangler i mit spil taktisk og defensivt. Jeg skal være så dygtig offensivt, at det ligesom vejer over.

Eskesen har kun været seniorspiller siden sommer, og det har været lidt af en omvæltning for ham. Han vil dog heller ikke helt sige, at han har vænnet sig til det endnu.

– Det ved jeg ikke, om jeg har endnu. Jeg gør mit bedste hver dag, jeg arbejder hårdt, og prøver at bevare ydmygheden. Det kommer stille og roligt dag for dag, og jeg skal nok turde lidt mere til træning og så nogle gange bare spille frem.

One Reply to “Eskesen: Det var hektisk”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *