OB banket ud af pokalturneringen

De seneste år har der ikke været mange pokalkampe på Odense Stadion, men det var der onsdag aften, da OB spillede på hjemmebane mod FC Midtjylland i ottendedelsfinalen.

Kent Nielsen valgte at starte i en 5-3-2, hvor der var blevet plads til spillere som Mathias Thrane, Joao Pereira, Casper Nielsen og Joan Simun Edmundsson i startopstillingen, mens Mathias Greve, Izunna, Mikkel Desler og Anders K. måtte tage plads på bænken.

FC Midtjylland virkede mest klar fra kampens start, og de satte sig med det samme på spillet. De kom dog ikke frem til de store chancer i starten af kampen, men det var dem, der havde bolden mest.

Når vi fik bolden, blev den for det meste spillet baglæns, og det var lidt som om, at vi var bange for at spille med bolden på deres halvdel. Det virkede temmelig rodet, og i den første halve time var der vel ikke noget ordentligt skud på mål.

Det var også omkring den halve time, at det første dramatiske højdepunkt kom, da Nicklas Helenius fik ramt en Midtjylland-spiler i hovedet med et højt ben i vores eget felt, og de appelerede for straffe, det blev dog ikke dømt.

Midtjyderne sad stadig på spillet, og efter 38 minutter gik den dog ikke længere. Her kunne Mikkel Duelund bringe gæsterne foran med 1-0, og det var vel deres første rigtig store chance, men det var nok ikke ufortjent, hvis man ser på, hvem der ville det mest.

To minutter senere, var vi tæt på at udligne, da Helenius sparkede et frispark på stolpen, men ind kom bolden ikke, og midtjyderne førte derfor 1-0 ved pausen.

Anden halvleg startede ligesom første, hvor FC Midtjylland styrede spillet, og gjorde, hvad de skulle. De var i fuld kontrol. og lignede ikke et hold, der behøvede at give sig fuldt ud.

Der var da også kun spillet ni minutter af anden halvleg, da Midtjylland fordoblede deres føring. Offsidefælden kiksede i vores defensiv, og så kunne Sørloth uden problemer score til 2-0.

Herfra var midtjyderne i Cruise Control, og kampen blev for det meste afviklet på deres præmisser. Det var ikke fordi, de kom frem til de helt store chancer, men de formåede at holde det meste af spillet på vores halvdel, og holde os væk fra deres eget felt.

Til slut i kampen kom vi frem til et par afslutninger fra distancen, som aldrig blev rigtig farlige, og med tre minutter tilbage fik Midtjylland sat trumf på.

Her fik Bozhidar Kraev bolden på kanten af feltet, og han kunne uden problemer hamre den i nettet bag Grytebust til 3-0.

Det stribede højdepunkt i kampen var den unge Julius Eskesen, der blev sat ind med en halv times tid tilbage. Han kom ind med noget gejst og vilje, og hans første aktion kostede ham også et gult kort. Han viste, at han ville spille fodbold, og han kom også ind, og gjorde det.

I kampens sidste minutter spillede midtjyderne bolden rundt, og sejren på 3-0 var helt fortjent og aldrig i fare. De er derfor med, når der skal trækkes lod til kvartfinalerne i pokalturneringen.

 

15 Replies to “OB banket ud af pokalturneringen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *