Fenger var imponeret over opbakningen: Noget af det fedeste jeg har prøvet

Onsdag aften var OB på besøg i Haderslev hos SønderjyskE, hvor de to hold skulle spille den første af to semifinaler i pokalturneringen.

OB trak sig sejrrigt ud af kampen i Haderslev, som de vandt med 2-1, og det første mål blev scoret af Max Fenger, som også var ret godt tilfreds med kampen.

– Det blev en meget typisk pokalkamp. Meget fight og tænding men måske ikke den mest velspillede kamp. Det har været historien i vores seneste kampe, at selvom vi ikke har spillet specielt godt, har vi fået point, og i det her tilfælde en fordel med hjem til Odense.

– Jeg synes også, SønderjyskE spiller en god kamp, men det vidner om vores kvaliteter, at vi selv i sådan en kamp ender med at vinde. Jeg synes, det var fortjent nok.

– Man kunne mærke i truppen, at det var en anderledes kamp, og at den skulle kæmpes hjem. Det var ikke den mest velspillede kamp, men det var en fed kamp at få en sejr med hjem fra, når man har givet alt.

Der er ikke længere nogen fordel i udebanemålene i pokalturneringen, men på trods af det er udgangspunktet rigtig fint for OB frem mod returkampen på torsdag hjemme i Odense.

– Jo, bestemt. Det er et virkelig fint resultat at tage til Odense med, men jeg er også sikker på, at kampen stadig er åben. Der er ikke noget, der er lukket endnu. Vi ved, at SønderjyskE er svære at spille imod, vi har det altid svært mod dem.

– De kan komme med deres fysiske spil og gøre alle kampe svære. Intet er lukket endnu, og vi skal præstere lige så godt på hjemmebane.

Til kampen i Haderslev var der omkring 1200 OB-fans på stadion, og den unge angriber var da også blæst bagover af den opbakning, holdet fik.

– Det var en ekstremt fed opbakning. Noget af det fedeste jeg har prøvet som spiller. Da vi kom ud til opvarmningen, kunne vi mærke, at der var ekstremt fed energi, og den var fansene med til at give os. Det er længe siden, jeg har spillet en kamp, hvor der har været så fed energi i truppen og hos fansene. De havde kæmpe betydning.

Sejren over SønderjyskE betyder, at OB nu har vundet to kampe i træk, og det er endda to udekampe. Det er Fenger ikke sikker på, at han har været med til før.

– Med OB? Jeg var nok en lille dreng, sidst det skete. Jeg ved ikke engang, om jeg selv har prøvet det. At vi har vundet to kampe i træk, er længe siden, og at vi har gjort det på udebane, er ekstra længe siden.

– Det er fedt. Vi får gode resultater lige nu, og det skal vi bare blive ved med.

Der har været mange kampe på det sidste, og der er kamp igen på søndag. Kan du holde til det?

– Ja bestemt. Jeg elsker, når der er et tæt kampprogram. Min krop har det helt fint. Jo flere kampe jo bedre. Jeg ser bare frem til, at jeg forhåbentligt skal spille igen på søndag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *