Fenger: Vi skal ud over stepperne

Max Fenger har fået en del spilletid, efter han gjorde comeback ovenpå sin skade tidligere på foråret, men i den seneste kamp mod SønderjyskE var det på en noget uvant plads.

Her var den unge angriber nemlig placeret på wingbacken, og taget i betragtning at det var første gang, han spillede den position, så mener han selv, at det gik nogenlunde.

– Jeg synes egentligt, det gik okay. Jeg havde det lidt svært defensivt, da det var en ny rolle, jeg aldrig havde prøvet at spille før. Jeg synes, det forløb okay. Jeg er selvfølgelig ærgerlig over resultatet.

Hvordan oplevede du kampen dernede?

– Det blev en meget låst kamp, fordi begge hold spillede med en fembackkæde. Man kom til at stå meget mand-mand over hele banen, og vi havde øvet, at de spillede med fire nede bagi, så det blev lidt mere låst.

– Det var en meget lige kamp, føler jeg, og så får de det første mål, hvor de sparker den ind fra 25 meter. Det gør det selvfølgelig svært, for hvis vi havde fået det første mål, og de havde været nødt til at åbne op, tror jeg, kampen havde set anderledes ud. Det er selvfølgelig ærgerligt, at de får det første mål, også på den måde de får det på, det er jo egentlig ikke en chance.

Fredag aften skal Fenger og holdkammeraterne igen i kamp, denne gang på hjemmebane mod AaB, og her forventer han, at OB skal ud og sætte sig på begivenhederne.

– Jeg forventer, det bliver en kamp, hvor vi skal ud over stepperne, og det er os, der skal tage teten. Der har været for mange kampe, hvor vi har spillet på de andres præmisser. Vi skal gøre det til vores kamp både på og uden bolden, og så skal vi have fansene med på stadion. Jeg forventer, at vi går ud, og tager tre point.

Hvad er det, vi skal gøre bedre, hvis vi skal have tre point?

– Det er lidt en blanding både på og uden bolden, vi skal gøre bedre. Vores presspil skal være bedre, men også vores ro på bolden, og vi skal være kyniske, når vi får chancen. Vi har måske haft lidt svært ved at spille os til de helt store chancer.

– Der er også mange hold i Superligaen, der bare stiller sig meget kompakt, og så bliver det meget tætte kampe stort set altid. Det hele starter med energien og attituden i holdet, og hvis vi kommer ud med en god energi, og lægger et godt pres hele vejen rundt, så tror jeg nok, det skal vende kampe til vores side.

Kigger man på tabellen lige nu, har OB otte point ned til Lyngby under nedrykningsstregen, mens der er seks point op til AaB på syvendepladsen, og man er også fem point efter SønderjyskE.

– Det er jo lidt leverpostej lige nu, med den måde vi ligger på. Det er sådan lidt i midten. Jeg tror egentlig bare, man skal tage en kamp ad gangen. Vi tænker ikke så meget på, hvor langt vi ligger fra syvendepladsen, og hvor langt vi ligger fra nedrykning. Det handler om at tage en kamp ad gangen og prøve at få tre point.

– Vi ligger ikke sindssygt godt i tabellen, så vi skal have lukket af hurtigst muligt, så der ikke er nogle nedrykningsspekulationer. Det er det, man skal fokusere på, men det sker også kun, hvis man tager tre point.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *