Frøkjær håber at være med i løbet af et par uger

Den 11. februar spillede OB hjemme mod FC Midtjylland i kvartfinalen i pokalturneringen, og her blev nederlaget på 2-1 ikke det eneste negative i det opgør.

Mads Frøkjær var med fra start i kampen, men allerede i første halvleg måtte han forlade banen med det, der viste sig at være en hjernerystelse.

Han har ikke været i kamp siden, men det begynder at se lidt lysere ud, fortalte han os i dag, da vi hurtigt fangede ham, efter han havde været med til noget af dagens træning.

– Det går fremad. Jeg er stille og roligt på vej tilbage.

Hjernerystelsen har sat Frøkjær et stykke tilbage, men han håber selv på, at der ikke går alt for længe, før han igen kan være med.

– Godt spørgsmål. Det er jo sådan en miniferie, jeg har haft på to uger, så jeg skal lige igennem en opstart igen. Jeg håber, jeg kan være med i løbet af de næste par uger.

4 Replies to “Frøkjær håber at være med i løbet af et par uger”

  1. zortilo nrel

    Hi there, I found your web site via Google while looking for a related topic, your site came up, it looks good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

  2. peter ryan facebook

    Este site é realmente demais. Sempre que consigo acessar eu encontro coisas boas Você também vai querer acessar o nosso site e descobrir mais detalhes! conteúdo único. Venha descobrir mais agora! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *