Frøkjær ser frem til fyldt stadion mod Viborg

På søndag eftermiddag er der igen Superligafodbold på Odense Stadion, hvor OB kl. 14:00 tager imod Viborg på hjemmebane.

I sidste kamp mod Silkeborg gjorde Mads Frøkjær comeback efter en skade, og han regner med, at der venter en hård opgave, når der kommer besøg fra domkirkebyen.

– Det bliver en hård og dynamisk kamp. De lægger meget energi i kampene, synes jeg. De har nogle store løbestærke spillere. Det bliver nok en meget lige kamp og meget frem og tilbage, hvor vi skal stå godt imod, især på deres indlæg. De har en stor fætter derinde. Det er det, vi skal forholde os til.

Hvad skal vi især være gode til for at få de tre point?

– Vi skal være gode til at forsvare de defensive indlæg, og så skal vi være rolige på kuglen. Vi skal gøre de ting, vi er gode til. Vi skal lægge den i kassen, når vi får muligheden.

– Der vil nok være perioder, hvor vi skal stå lidt lavt, men der vil også være perioder, hvor vi skal være spildominerende. Med de nye spillere der er kommet ind, skal vi også kunne være spildominerende. Jeg tror ikke, det er fordi, Andreas bare vil have, vi ruller den fra side til side. Der skal være noget dynamisk boldspil, og jeg tror ikke som udgangspunkt, vi skal ned og stå.

OB vandt senest over Silkeborg, og inden da blev det til sæsonens første sejr over Horsens. Mod Viborg har man altså muligheden for at vinde den tredje kamp på stribe.

Mulighed for tredje sejr på stribe..

– Det ville da være dejligt. Det er lang tid siden, vi har fået to i streg, så lad os håbe, vi kan lade stimen leve.

Fyens Stiftstidende fejrer deres 250-års jubilæum ved at invitere til gratis fodbold på stadion på søndag, og der er allerede meldt udsolgt til opgøret. Frøkjær glæder sig derfor meget til at spille for et fyldt stadion mod Viborg.

– Det kommer forhåbentligt til at betyde, at der er gang i den på lægterne, og at det er på alle tribuner og ikke kun RMN-tribunen. Jeg håber, alle bakker op, og bruger deres lungekapacitet. Det er ekstra fedt for os spillere, og det giver noget ekstra energi, at der er så mange, der vil ud og se os spille fodbold.

– Jo flere kampe man vinder, jo flere fans dukker der op, det er helt naturligt. Vi skal nyde det, og gøre os fortjent til, at det ikke er en enlig svale.

One Reply to “Frøkjær ser frem til fyldt stadion mod Viborg”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *