Tverskov: Sene sejre har givet moral

Da OB i forrige runde hentede sæsonens første sejr på hjemmebane mod Horsens, var det på et mål af Bashkim Kadrii sent i kampen til 1-0.

Søndag aften var OB så på besøg hos Silkeborg til en svær kamp, men her lykkedes det også for dem at tage alle tre point med hjem, da Mads Frøkjær scorede til 2-1 på et straffespark i de døende minutter.

Holdets anfører, Jeppe Tverskov, glæder sig over sejren i Silkeborg, og han mener ikke, der er mange andre bedre måder at vinde på end med et mål lige til sidst.

– Det er det sjoveste tidspunkt at gøre det på. Det er pointene, der er det vigtige, men der er også noget moral og attitude. Vi har fået rigtig meget lort om, at vi går ned sidst i kampene, så der var rigtig mange ting, der var fedt ved den her sejr.

– Jeg føler lidt, at vi får lidt for meget lort for vores taktik, for vi møder måske det hold i Superligaen, der er i bedst form, har den bedste hjemmebane, og er bedst til det, de gør.

– At stå med en sejr bagefter, hvor de har expected goals på 0,7, og vi har på 1,7, så tror jeg ikke, vi kunne skrive den kamp, i forhold til forudsætningerne, bedre, end vi gør, med tanke på hvor vi er, og hvor de er.

– Selvom mange andre rundt omkring ikke er så imponerede over præstationen, så er vi ret tilfredse med den.

Men vi skaber vel heller ikke så meget fremadrettet?

– Det er der meget få hold, der gør mod Silkeborg. Vi spiller én gang om året på den bane, mod nogen der spiller på den hver dag. Det er en ekstrem stor fordel, de har. Det er svært at komme derop og spille, og det er der mange modstanderhold, der finder ud af.

– Der hvor vi er kritiske overfor os selv, det er, at vi ikke får afviklet nogle af vores kontraangreb bedre. Vi får en del gode kontrasituationer, hvor vi tager nogle forkerte beslutninger. Vi har en 3-4 muligheder på kontra, der er ret store. Hvis vi tager nogle bedre beslutninger på dem, så scorer vi også før det tidspunkt, hvor vi scorer.

Med sejren over Silkeborg har OB nu vundet to kampe i træk i Superligaen, og det giver også holdet lidt mere arbejdsro, fortæller anføreren.

– Ja, det gør det. For jer er det dejligt, og for os er det dejligt. Der har været trykket stemning og pres på. Vi ved godt, at det er pointene, der tæller, og hvordan de kommer i hus, er lidt ligegyldigt. Men at det er sket to gange lige til sidst, det giver noget moral.

One Reply to “Tverskov: Sene sejre har givet moral”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *