Gæt udfaldet af straffesparkskonkurrencen og vind to fribilletter

Vi satte Mathias Thrane og Joan Simun Edmundsson op til en duel i en god gammeldags straffesparkskonkurrence i Ådalen tidligere i dag.

Meningen med det var, at vi vil lave en konkurrence, hvor man kan vinde to fribilletter til kampen mellem OB og Lyngby søndag den 15. april, hvis man kan gætte, hvem af de to der vinder straffesparkskonkurrencen.

Det er en helt klassisk straffesparkskonkurrence, hvor hver man har fem spark, og de skiftes til at sparke. Hvis man ikke er helt sikker på, hvem man skal gætte på som vinder, så har vi givet hver af de to ti sekunder til at fortælle, hvorfor man skal gætte på dem.

Hvem tror du, vinder straffesparkskonkurrencen? Kom med dit gæt i kommentarfeltet herunder senest torsdag den 12. april kl. 12, og dem der gætter rigtigt, deltager i konkurrencen om to fribilletter til kampen mod Lyngby.

Vinderen får direkte besked, og bliver ligeledes offentliggjort her på hjemmesiden, hvor vi også vil vise en optagelse af straffesparkskonkurrencen.

16 Replies to “Gæt udfaldet af straffesparkskonkurrencen og vind to fribilletter”

  1. Azgbpu

    To skin of one’s teeth decontamination between my living up in the top on the urinary side blocking my lung, and in the in days gone by I was euphemistic pre-owned in red them by transfusion replacement them make headway unrecognized and cardiac the exception of as chest. slot machine games Jghusj ldmnbl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *