God træningsdag på Ringen

Vi havde besluttet os for, at vi skulle ned og overvære træningen i dag, og efter en lille smuttur forbi Ådalen endte vi på Ringen, hvor træningen foregik.

Et hurtigt kig på Bane 1 i Ådalen viste, at den på ingen måde var i nærheden af at være klar til at spille på, og efter det første øjekast ser det umiddelbart ud til, at det har lange udsigter.

Vi ankom til Ringen omkring 10.15, og træningen var derfor i fuld gang. Jeg vil ikke gå for meget i detaljer med, hvad der foregik, for spillerne var delt op i 3 grupper, og det var svært at følge med i, hvad der skete over det hele.

Der blev dog trænet 4 mod 4 med 2 berøringer, og der var høj intensitet, og det synes jeg, der var hele træningen igennem.

Jeg har set en del træninger i denne sæson, og jeg indrømmer gerne, at jeg til tider ikke har været imponeret over intensiteten og til dels også seriøsiteten i træningerne, men i dag var det meget anderledes.

Særligt målmandstræningen synes jeg af og til, har været for let, men i dag så det ud som om, at der blev gået til den, og det virkelig var noget, målmændene fik noget ud af.

Der var gang i alle trænerne, da både Kent Nielsen, John Bredahl, Simon Hollyhead og Tonny Hermansen var på træningsbanen, og de bidrog alle i et vist omfang.

Der var godt med lyd på trænerne, og især Hermansens stemme ville man kunne have hørt på hele dyrskuepladsen, selv hvis der havde været Grøn Koncert.

Hele træningen foregik i et højt tempo, og det virkede til, at stemningen var god, alle gav alt, hvad de havde, og intensiteten var hele tiden høj.

Mod slutningen af træningen stod Tonny Hermansen for nogle forskellige former for skudtræning, både med og uden målmand.

Bl.a. kørte han nogle øvelser med AK, Festersen og Yao, hvor Falkesgaard var på kassen, og her virkede det altså til, at AK virkelig mangler selvtillid eller spillelyst. Det var ikke mange bolde, han fik sat ind.

Der blev også spillet på 2 mål på en lille bane, hvor fokus var på at lægge indlæg, og der blev lavet en masse af dem, med blandet kvalitet. Mathias Greve stod for dagens flotteste scoring, da han til stor jubel for de andre spillere fik scoret øvelsens sidste mål.

Efter en ganske god oplevelse til træningen, der varede tæt på to timer, sluttede det dog alligevel ikke helt godt.

Vi kunne ikke se, hvad der skete, men Grytebust havde i hvert fald slået sin hånd, og det så ud til, at det gjorde virkelig ondt på ham.

Han stod i flere minutter helt for sig selv og tog sig til hånden. Han lignede en statue, der ikke kunne røre sig ud af flækken, og han lignede på ingen måde en, der kan træne i morgen.

Det endte dog med, at han med meget små skridt fik bevæget sig videre, og jeg ved ikke, hvor slemt det står til med ham, men det så i hvert fald ud til, at han var hårdt ramt.

På nær den oplevelse med Grytebust, så forlod vi Ringen med en ganske god følelse af, at det havde været en rigtig god træning, som alle spillerne havde fået noget ud af.

OPDATERING:

Efter at have været i kontakt med Morten Wamsler, kan det meddeles, at der ikke er grund til bekymring om Grytebust. Han er klar til kamp!

19 Replies to “God træningsdag på Ringen”

  1. risperidone tablets

    Thanks for your whole work on this website. My niece takes pleasure in working on research and it is simple to grasp why. We all notice all relating to the powerful ways you render vital tricks via your website and therefore welcome response from website visitors on this topic while our own simple princess is without question understanding so much. Take pleasure in the rest of the year. Your performing a very good job.

  2. venlor price

    A lot of thanks for all your valuable hard work on this web page. Kate loves getting into investigation and it’s really easy to understand why. I know all of the dynamic medium you make insightful solutions on this web blog and as well as foster participation from people on that idea so our girl is certainly discovering a lot of things. Have fun with the remaining portion of the new year. You are conducting a powerful job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *