OB præsenterer Ambassadørkorps

OB har valgt at etablere et ambassadørkorps, der skal være med til at fortælle om klubbens 130 år lange historie.

Korpset består af 14 tidligere OB-profiler, og de vil blive officielt præsenteret på søndag, hvor OB spiller mod Sønderjyske på Stadion.

De 14 navne er:

Allan Hansen
Mogens Christiansen
Poul Andersen
Kim Ziegler
Morten Donnerup
Leon Hansen
Per Pedersen
Tommy Møller Nielsen
Michael Hemmingsen
Ulrik Pedersen
Michael Schjønberg
Søren Berg
Morten Bisgaard
Kenneth Møller Pedersen

Hvad skal ambassadørerne lave?

Vi synes selvfølgelig, at det er et meget spændende initiativ, men vi ville gerne vide lidt mere om det nye ambassadørkorps, og derfor har vi haft fat i kommerciel chef, Jack Jørgensen, for at få svar på et par spørgsmål.

Hvor stammer idéen fra til ambassadørkorpset, og hvad kan vi forvente os af de nye ambassadører?

– Selve idéen er hentet fra udlandet eks. Liverpool FC. Tanken om ambassadører passer perfekt til en traditionsklub som  OB. Vi har brug for et anker, der kan være med til at fastholde klubbens kultur og  værdier – og trække tråde der binder fortid til nutid. Derfor er det helt oplagt, at dem der har været med til at skabe historien også er dem, der skal være med til at formidle den.
Ambassadørerne kommer til at deltage i mange forskellige arrangementer i – og omkring OB. På og uden for kampdage. Rundvisninger, interviews, Sponsor- og Fanarrangementer, diverse overrækkelser af blomster/gaver og meget meget mere.

Hvilke idéer har i gjort jer om, hvem der skulle være med i ambassadørkorpset?

– Det er vores holdning, at alle der vil OB det bedste, skal inviteres indenfor og gives muligheden for at være med til at præge klubbens fremtidige udvikling. Det gør sig også gældende i forhold til vores ambassadører. Dem der har lyst til at være med, kan være med – enten som tidligere 1. holds spillere eller som en leder.

Hvor mange ambassadører skal der være, når korpset engang bliver ‘komplet’?

– Det har vi, af overstående grunde, ikke gjort os nogle tanker om. OB er altid på vej, men aldrig færdig, lyder det til slut fra Jack Jørgensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *