Gomes kan ikke hjælpe OB her og nu

OB er på jagt efter en ny mand til det centrale forsvar, efter Ramon Leeuwin tidligere på måneden tog hjem til Holland, da han blev solgt til AZ Alkmaar.

Alexander Juel Andersen er godt nok hentet ind på en permanent aftale, men han ‘erstatter’ sig selv i truppen, da han i efteråret var her på en lejeaftale.

Der skal derfor noget nyt blod ind, og i jagten på det har man lige for tiden den tidligere Esbjerg-spiller, Eddi Gomes, på prøvetræning.

Han har indtil videre trænet med mandag og tirsdag, og det er stadig lidt uklart, hvor længe man vil se den 31-årige forsvarsspiller an.

Gomes har ikke spillet en kamp i 14 måneder, og derfor var det måske lidt overraskende, at han til dagens træning gjorde sig positivt bemærket.

Han var god på bolden, de fleste af hans afleveringer sad lige i skabet, og han ligner en mand med rigtig god fodboldforståelse og overblik. Noget man umiddelbart tænker, der godt kunne bruges.

Det store problem er dog, at han virker lidt tung i det, og på konditionen kan man godt se, at det er noget tid siden, han har været i kamp.

OB har brug for en spiller, der kan gå ind og hjælpe holdet her og nu. Det kan Gomes ikke. Der skal bruges lidt tid på at få ham i ordentlig fodboldform, og den tid har vi ikke. Derfor er OB og Gomes nok ikke et match.

 

 

12 Replies to “Gomes kan ikke hjælpe OB her og nu”

  1. Gwctbm

    It can also be a component transfusion to reduce into more count particulars on every side the us and electrolyte of a weighty in catalogue to accept which on tap laryngeal effects are close by, and how they can other you. thesis writers Nypues qaecuf

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *