Grubbe forventer sejr over Fredericia

Det er ikke meget spilletid, Gustav Grubbe har fået for OB på det seneste, men ud fra dagens træning i Ådalen ligner han en mand, der skal spille fra start i morgen mod Fredericia.

Grubbe ser selv frem til at få noget spilletid i pokalkampen, og han er klar til at vise sig frem og give den gas.

– Det er jo en mulighed for mig for at vise mig frem. Så hvis jeg får meget spilletid i morgen, er det min chance, og den skal jeg tage. Jeg skal bare give den gas, og så er jeg sikker på, der nok skal komme noget godt ud af det.

Hvordan er det med de her korte indhop, du har fået hist og pist? Er det noget, du kan bruge til noget?

– Det er altid bedre at komme ind, selvom det kun er fem minutter, end slet ikke at komme ind. Man vil altid gerne have nok tid til at kunne præge spillet og kampen, så det er klart, at jeg hungrer efter mere tid.

– I hver kamp håber jeg på at få mere end ti minutter, men det er også godt, at jeg er begyndt at komme ind på det sidste i stedet for de første kampe i sæsonen, hvor jeg slet ikke kom på banen. På den måde går det fremad.

Hvad regner du med, det bliver for en kamp ovre i Fredericia?

– Jeg tror, vi skal have respekt for Fredericia, de har gjort det godt i 1. division. Vi har set nogle klip på dem, og de kan godt lide at spille med bolden. Deres bane er måske ikke helt i top, men det har vi været vant til at spille på før, så jeg tror også, det bliver en fight, en fysisk kamp.

– Selvom vi har respekt for Fredericia, skal vi også bare vise, at når vi er der, så er det os, der kommer til at styre den her kamp.

Så vi er favoritter til at vinde kampen?

– Ja, selvfølgelig er vi det. Folk forventer, at vi vinder, og det gør vi også selv. Sådan nogle pokalkampe har vi alle sammen prøvet, så det er vigtigt ikke at tage let på noget og møde velforberedte op.

Pokalturneringen er vores chance for succes i denne sæson. Hvad vil det betyde for os at gå videre?

– Jeg synes, det vil betyde meget. Det er et vindue, hvor vi har mulighed for at få succes. Vi har været tilfredse med den lodtrækning, der har været indtil videre, så vi skal også udnytte det og se, om vi kan komme til de lidt sjovere kampe. Det så vi jo for et par år siden, hvor vi var i finalen. Det er noget, vi drømmer om at gøre igen.