Henrik Hansen: OB er det rigtige sted for mig

I sidste uge kom det frem, at OB har forlænget aftalen med assistenttræner, Henrik Hansen, der ellers havde kontraktudløb efter denne sæson.

Henrik Hansen har snart været assistenttræner i klubben i tre år, og med den nye aftale tager han tre år mere, da kontrakten gælder frem til sommeren 2024.

Efter fredagens træning i Ådalen fik vi en snak med assistenttræneren, og han fortæller her, hvorfor det var interessant for ham at forlænge kontrakten med OB.

– Først og fremmest fordi, jeg er rigtig glad for at være i OB. Så er det klart, når man skal forlænge en aftale, så sætter man sig ned, og snakker med hinanden, og hører, hvad man hver især synes.

– Jeg synes, det er det rigtige sted at være for mig på nuværende tidspunkt, og det synes OB også. Der er nogle gode planer for den kommende periode.

– Lige nu gælder det dog kampen på søndag, så det der med at snakke om, hvad der skal ske i fremtiden, det er ikke så vigtigt.

Det er stadig et åbent spørgsmål, hvem der bliver træner for OB efter denne sæson, men det er ikke noget, der har fyldt så meget hos Henrik Hansen omkring hans kontraktforlængelse.

– Selvfølgelig har jeg gjort mig tanker om det, men det er ikke noget, der har fyldt så meget i forhold til, at det har holdt mig fra at lave en aftale. Jeg synes jo, man kan se det som en tillidserklæring fra OB om, at de har et stort ønske om, at jeg skal være en del af fremtiden.

– Den der så måtte blive ansat, kender det vilkår, at jeg også er her. Jeg glæder mig mere til at se, hvad det er for et team, jeg skal være en del af, end der er noget, jeg frygter.

Indtil for ganske nyligt var Jakob Michelsen den eneste cheftræner, Henrik Hansen havde arbejdet sammen med i OB, men da han blev fyret, skulle han i stedet arbejde sammen med Michael Hemmingsen, der blev sat ind som cheftræner i stedet for.

Samtidig blev Tonny Hermansen sat ind som en ekstra assistenttræner, men det betyder ikke, at Henrik Hansens rolle er blevet anderledes.

– Man kan jo sige, vi er en mere nu, i form af at Tonny Hermansen er kommet ind i teamet. Der er selvfølgelig lidt flere hænder, men jeg synes ikke, min rolle er ændret markant. Jeg har stadig mine ansvarsområder, og vi byder alle sammen ind, og forsøger efter bedste evne at få skabt de bedst mulige resultater. Det er et team, der skal være med til at løse det. Det er ikke én mand.

Tidligere på foråret begyndte der for alvor at komme spekulationer på Sociale Medier og forums, da folk fandt ud af, at Henrik Hansen og familien havde sat deres hus til salg. Mange var sikre på, at det betød, han var på vej videre, men det var det altså ikke.

– Det at vi satte huset til salg, var en familiebeslutning i forhold til, at vi syntes, det var det rigtige tidspunkt at gøre det på. Der var ikke nødvendigvis den store sammenhæng med min fremtid i det.

Der var også spekulationer i flere medier om, at han kunne være på vej til et job i AGF, men alle rygterne er som sådan ikke noget, der generer Henrik Hansen. Han ved godt, det er en del af fodboldbranchen.

– Det er jo en del af den branche, som I og jeg er i. Det er ikke noget nyt for mig. Det har jeg ikke rigtig brugt så meget tid på. Jeg ved jo selv, hvad der har været af muligheder, og jeg ved jo selv, hvad jeg har valgt, og hvorfor jeg har valgt, som jeg har gjort.

Selvom han startede interviewet med at sige, at det vigtigste for ham er kampen på onsdag, ville vi selvfølgelig gerne vide, om han havde gjort sig nogle tanker om, hvad ambitionen skulle være for de kommende tre sæsoner i Ådalen.

– Ja, selvfølgelig har jeg det. Jeg har en stor tro på, og motivation til, at vi skal forbedre os. OB skal spille med højere oppe, og det er det, vi skal arbejde hen mod.

– Men jeg vil sige igen, at vi ikke skal snakke om de ting på nuværende tidspunkt, for alt fokus skal være på søndag og så søndagen efter, så vi kan få skabt de resultater her og nu der gør, at du og jeg forhåbentlig kan sætte os ned om fem uger og snakke om de andre planer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *