Hvad skete der lige dér?

Mandag aften var Randers på besøg i den første kamp i Superligaen i 2017, og selvom gæsterne sluttede efteråret af med fire nederlag på stribe, så erkender jeg blankt, at jeg ikke havde de store forventninger til opgøret.

Hvis der så endda var nogen, der inden kampen havde sagt til mig, at vi ville banke dem med 3-0, så havde jeg da troet, at de have været dybt åndsvage.

Det var dog alligevel det, der skete, og jeg tror ikke, at jeg var den eneste, der blev overrasket. Det var en lille overraskelse for mig, at Kenneth Emil Petersen ikke startede inde, og jeg må også indrømme, at jeg bandede en smule over, at Jönsson var med fra start.

Han overraskede mig dog med de to flotte scoringer. Det betyder dog ikke, at hans præstationer fra efteråret er glemt, men han skal selvfølgelig have chancen for at vise, at det ikke var en engangsforestilling mod Randers.

Joan Simun Edmundsson tegnede sig også for et rigtig flot mål på langskud, og generelt blev der trykket en del af fra distancen i kampen.

Det er dog ikke en af de to målscorere, jeg vil fremhæve som kampens bedste spiller. I mine øjne var det nemlig Jens Jakob Thomasen.

Den unge midtbanespiller spillede en rigtig god kamp, og han har vist for alvor slået fast, at en af pladserne på den centrale midtbane tilhører ham.

Han var sikker på bolden, afleveringerne sad lige i skabet, og han bød ind med nogle afslutninger fra distancen, der var ret nærgående.

Alt i alt var det en meget flot sejr, og derfor er det også vigtigt, at der bliver fulgt op på den på lørdag, når vi skal spille mod Horsens.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *