Jens Jakob Thomasen sikrede avancement

For nogle uger siden stod vi overfor Dalum i anden runde af pokalturneringen, og der var det ikke ligefrem nogen stor præstation, der gjorde, at vi gik videre til tredje runde med en sejr på 1-0.

Vores kamp i tredje runde blev spillet her til aften ude mod Fremad Amager fra 1. division, og det blev heller ikke en kamp, hvor man kunne se den store forskel på de to hold.

Efter kun ni minutter kom vi foran, da Nicklas Helenius scorede sit første mål for OB på et flot frispark fra kanten af feltet, men efter det fik Fremad Amager bedre fat.

Vi kom ikke rigtig frem til de store chancer i resten af første halvleg, og det gjorde Fremad Amager sådan set heller ikke, før der kun var et minut tilbage. Der var vores forsvar lidt passivt, og så kunne Morten Nordstrand udligne til 1-1, som var stillingen ved pausen.

Fra starten af anden halvleg sad vi på bolden, men chancer var der ikke meget af. Det kom der dog efter et kvarter i anden halvleg, da Nicklas Helenius headede bolden ned for fødderne af Mathias Greve, der gjorde det til 2-1.

Spillet kørte lidt frem og tilbage i anden halvleg, og til sidst satsede Fremad Amager lidt mere, og det gav pote med fem minutter tilbage, hvor Anders Kaagh fik udlignet til 2-2 på oplæg af Morten Nordstrand.

Den stilling holdt dog kun et minuts penge, hvor Jens Jakob Thomasen valgte at trykke til bolden udenfor feltet, og sparkede den op i målhjørnet til 3-2, som blev kampens resultat.

Det betyder, at vi er klar til fjerde runde i pokalturneringen, og den runde bliver der trukket lod til fredag.

18 Replies to “Jens Jakob Thomasen sikrede avancement”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *