Odds på OB-Randers

Søndag eftermiddag spiller vi på hjemmebane mod Randers, og vi har kigget lidt på udvalget af odds på kampen hos vores spillepartner, 777.dk.

Vi er favoritter til at vinde kampen, og hvis man tror på, at vi gør det, så giver det odds 2.25. Hvis man endda tror på, at vi henter en sikker sejr, kan man få odds 4.33, hvis vi vinder med minimum 2 mål.

I torsdagens pokalkamp mod Fremad Amager fik Nicklas Helenius endelig scoret sit første mål for OB, og hvis han følger op mod Randers, kan man få odds 6.50, hvis han scorer kampens første mål, og odds 3.05, hvis han bare scorer i kampen.

Vi er det hold i Superligaen, der har lukket færrest mål ind efter de første ni runder, og hvis vi holder rent bur i kampen mod Randers, giver det odds  2.73. Hvis man tror på, at vi vinder kampen uden at lukke mål ind, så kan man få odds 3.70.

777.dk har også lavet et par specialodds til kampen mod Randers. De ligger under ‘Særlige begivenheder’ og så ‘Danmark’.

‘OB scorer i begge halvlege, og vinder kampen’ og ‘OB vinder, og der scores mere end 2.5 mål’. Begge væddemål står til odds 3.80.

One Reply to “Odds på OB-Randers”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *