Jesper H: Michelsen får meget at sige omkring transfers

Tirsdag formiddag blev den nye træner i OB præsenteret, og det var ikke den store overraskelse, at valget faldt på Jakob Michelsen.

Sportsdirektør, Jesper Hansen, fortæller, at der var en del emner, men det var klubbens førstevalg, de endte med at skrive en tre-årig kontrakt med.

– Efter vi sagde farvel til Kent Nielsen, offentliggjorde vi jo, at vi skulle have en ny cheftræner, og i den forbindelse fik vi rigtig mange henvendelser fra trænere. Det er jo heller ikke sådan, at vi står helt på bar bund, og der har været mange emner inde, og vi har haft rigtig travlt med at finde frem til, hvem der kunne være den bedste løsning. Den måde vi har gjort det på, var, at der var nogle få kandidater til sidst, og der var Jakob førstevalget.

Det var ikke svært at blive enig med ham?

– Det var det ikke. Jakob så stort potentiale i OB, og ville gerne til OB. I forhold til det var det en helt normal kontraktforhandling, hvor der må gives og tages lidt.

Der har været en del kontraktudløb denne sommer, og sportsdirektøren fortæller da også, at den nye træner får meget, at skulle have sagt, når der skal hentes nye spillere til den kommende sæson.

– Jo altså, det er jo sådan, at vi har skrevet med nogle unge spillere, og vi får Yao tilbage, og vi har været lidt for meget. Men det er klart, at nu skal vi til at kigge på truppen, også i forhold til nogle af de ting, vi har snakket om undervejs i den her forhandling, vi har haft, og som altid så har cheftræneren et rigtig stort ord at skulle have sagt i forhold til de spillere, der bliver tilknyttet OB.

Når en ny træner kommer til, kan der selvfølgelig også være spillere, han ikke mener, skal have en fremtid i klubben, men det er der slet ikke taget stilling til endnu.

– Så langt er vi ikke endnu. Vi vil arbejde videre ud fra det fundament, vi har, men vi vil godt se et lidt andet udtryk, end det vi har gjort tidligere, og det er jo også noget af det, hele dialogen og træneransættelsen har gået ud på.

Jesper Hansen mener ikke, at OB skal ud og have en helt ny spillestil med ansættelsen af Jakob Michelsen, men sportsdirektøren vil dog gerne se et andet udtryk.

– Ikke en ny spillestil, men det er et andet udtryk. Som vi annoncerede allerede i december vil vi gerne se, om vi kan spille mere direkte, og vi vil gerne have et mere aggressivt udtryk, og det er nogle af de parametre, som vi forhåbentligt kommer til at se hurtigt.

– Fundamentet i forhold til at være et spillende fodboldhold, og gerne ville kunne dominere på bolden, skal krydres sammen med det, og så ved vi godt, at så er man nødt til at gå på kompromis engang imellem, for vi vil gerne have det aggressive, og vi vil gerne  have det mere direkte, og det vil sige, at det også bliver et mere chanceskabende spil.

– Det der er vigtigt for OB, hvor vi er i dag, det er, at vi vinder nogle fodboldkampe, og i forhold til det har vi selvfølgelig haft nogle snakke om, hvordan vi gør det, for det har også noget at gøre med, hvordan vores akademi er sat op, og sammenhængen i det hele. Bottom line er, at det gælder om at vinde nogle fodboldkampe, og der går vi fint i spænd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *