Jesper Hansen giver status på Transfervinduets sidste dag

Allerede tidligt på dagen kom der et rygte om, at OB var ved at hente den norske forsvarsspiller, Jørgen Skjelvik i La Galaxy.

Timerne gik dog, uden der kom noget nyt om den transfer, og først i allersidste øjeblik, helt præcist kl. 23.52, gik handlen i orden, og han blev hentet på en et-årig lejeaftale med en købsoption.

Jesper Hansen havde sidste dag på jobbet som sportsdirektør i OB, og han havde travlt med at få handlen til at gå i orden.

– Vi fik en mulighed for at hente en rigtig dygtig og rutineret spiller ind. En venstrebenet spiller, som vi har haft et godt øje til i lang tid. Da den mulighed opstod, har vi arbejdet intenst på det i noget tid, og vi er rigtig glade for, at det lykkedes nu her.

– Det er en venstrebenet spiller, som både kan spille forsvarsspiller og back, og det giver os endnu flere muligheder i foråret, men også på sigt når Jacob Barrett stopper i OB.

Der har de sidste par dage også været nogle rygter om, at Jacob Barrett kunne være på vej væk fra OB nu, men der har ikke været noget konkret omkring ham.

– Nej, der har været meget stille. Vi har haft en god dialog med Jacob og hans agent omkring tingene, og Jacob har ikke været på vej væk.

– Vi havde muligheden for at signe Jørgen nu her, så det har været rettidig omhu, og jeg er rigtig glad for, at vi har hentet så stærk en fodboldspiller.

En anden spiller der har været rygter om, er Emmanuel Sabbi. Han har skrevet kontrakt med OB fra den kommende sæson, og man har da også forsøgt at hente ham allerede nu. Det har dog ikke været tæt på.

– Nej, det vil jeg ikke sige. Vi har haft noget dialog med Hobro, og det har ikke rigtig ført til noget. Det er vi selvfølgelig ærgerlige over, for vi ville rigtig gerne have haft ham nu, og Sabbi ville også gerne have været til OB.

– Jeg har også respekt for, at Hobro gerne ville beholde ham i det her forår, og så må vi bare glæde os til, at han kommer til sommer, for han er en spiller, der kan noget ekstraordinært.

Det lykkedes altså ikke at få Sabbi til OB allerede nu, og Jesper Hansen fortæller, at man ikke har forsøgt at hente en anden ind i stedet for.

– Nej, vi synes, vi har en rigtig fin trup nu her, og vi synes, vi står rigtig godt rustet til kampen om top seks, og vi ser spændt frem til forårets kampe nu.

Der er blevet sagt farvel til en håndfuld spillere, ligesom der også er blevet hentet end håndfuld spillere ind, og den nu afgåede sportsdirektør mener, at ligningen er gået rigtig godt op.

– Den er gået rigtig godt op. Alle de ting vi gerne ville have til at lykkes, de er lykkes. Så kan man selvfølgelig sige, at vi gerne ville have haft prikken over i’et med Sabbi, men det lykkedes så ikke lige.

– Jeg synes, vi står rigtig godt rustet med de spillertyper, vi har fået ind. Det er nogle typer med saft og kraft, og det har også været en del af ligningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *