Johnson Laursen: Godt for kroppen at komme på ferie

OB  indfriede heller ikke i denne sæson deres målsætning om at komme i top seks i Superligaen, og efter at være røget ud til AGF i play-off har sæsonen været slut i et par uger.

Forsvarsspilleren, Ryan Johnson Laursen, ser tilbage på en sæson, hvor der både har været gode og dårlige perioder, og hvor nogle hjemmekampe blev meget afgørende.

– Vi har haft nogle gode perioder, og vi har haft nogle dårlige perioder. Vi missede nogle vigtige kampe, specielt på hjemmebane, som gjorde, at vi i sidste ende ikke fin indfriet vores mål. Det er dem, der står stærkest i min erindring, når det hele går på hæld. Vores hjemmekampe mod Silkeborg, mod SønderjyskE, mod AGF. Vores 2-2 kamp i Haderslev også. Det er sådan nogle point, vi godt kunne have brugt her sidst på sæsonen.

– Her i 2018 starter vi ikke så godt. Vi har seks nederlag i otte kampe. Spillet er egentlig okay, men vi får ikke resultaterne med, og det er det, der gælder i sidste ende. Vi gør det fint i gruppespillet, og får egentlig lagt noget på i forhold til at få scoret nogle mål og få nogle resultater, som vi ellers ikke gjorde i de andre kampe. I play-off er vi ikke kyniske nok overhovedet, så det er lidt med en blandet smag i munden, vi sidder her nu.

Efter sæsonens afslutning valgte OB at fyre Kent Nielsen som træner, og det var ikke noget, Laursen lige havde set komme.

– Det var overraskende. Det var ikke noget, vi havde regnet med. Det er trist, når sådan noget sker, det er jo ikke noget, vi er herre over, men det er noget, vi må rette ind efter. Vi er en del af klubben, og hvad en klubben beslutter, det er vi med på. Det er deres beslutning, og vi har også en del af ansvaret, hvilket vi må tage til efterretning. Nu går vi på ferie, og møder op med nye kræfter og ny energi.

Ferien kommer også tiltrængt for højre backen, selvom han dog gerne havde taget med, at den var blevet skubbet et par dage.

– Min krop og mit hoved har lyst til ferie, men omvendt havde vi også meget lyst til at spille den kamp mod FCK, så det havde ikke gjort noget, hvis vi havde udskudt ferien et par dage. Jeg har spillet flere kampe, end jeg har gjort de sidste to år, og det er også noget, jeg kan mærke. Jeg tror ikke, jeg kunne have spillet ret mange flere kampe, før kroppen havde sagt stop i form af noget overbelastning og noget forstrækning. Jeg synes, det er godt for kroppen at komme på ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *