Kadrii: Altid været villig til at komme tilbage til OB

Tidligere i denne uge kunne OB præsentere Bashkim Kadrii som ny mand i truppen, og det er tredje gang, han skifter til klubben.

Angriberen er kommet til OB på en fri transfer, og han er selv rigtig glad for, at han nu er tilbage i Ådalen igen.

– Det er dejligt, selvom det er koldt. Det er skønt at være tilbage.

Tirsdag var han selv ude og træne lidt på kunsten i Ådalen, og onsdag havde han så den første træning sammen med sine holdkammerater.

– Det var dejligt at komme i gang. Det var en god træning. Jeg kender de fleste, så det var dejligt, og jeg er også blevet taget godt imod. Det er fantastisk.

For Bashkim Kadrii var der ikke de store overvejelser i at vende hjem til OB, da muligheden kom for det. Han har hele tiden været interesseret i at komme tilbage.

– Jeg skulle ikke overveje det så meget. Det var ikke så meget, om jeg ville tilbage til OB, det handlede mere om, at jeg skulle finde en løsning dernede først. Det var derfor, det kunne lade sig gøre at komme hjem.

– Jeg har altid været villig til at komme tilbage til OB, og jeg elsker at være her. Så det var ikke så meget, om jeg ville til OB, det var mere, om jeg kunne få det løst dernede, så jeg kunne komme tilbage til OB.

Hvordan er tilstanden nu, efter du ikke har trænet så meget i et stykke tid?

– Grundformen er fin. Jeg skal have noget mere træning med de andre, og så må vi tage det lidt derfra. Jeg ved ikke helt præcis, hvor lang tid der går, før jeg kommer til at spille, men jeg gør, hvad jeg kan, og vi bygger på fra dag til dag.

Det vides endnu ikke, hvem der skal være træner for OB efter denne sæson, men det er ikke noget, der har haft betydning for Kadriis skifte til klubben.

– Jeg skriver ikke kontrakt med træneren, jeg skriver kontrakt med OB. Jeg har trods alt været her i seks år snart, og jeg har haft 5-6 forskellige trænere, så jeg skriver ikke kontrakt med træneren. Vi må se, hvad der sker. Det har jeg ikke gjort mig så mange overvejelser om. Jeg er her, fordi jeg godt kan lide at være i OB, og jeg kan godt lide den plan, der er lagt for mig.

Er den her lange kontrakt også en erkendelse af, at det er slut med udlandet for dit vedkommende?

– Både ja og nej. Det er ikke fordi, jeg dør af ikke at komme til udlandet igen, hvos det ender sådan. Som jeg siger, så skriver jeg en kontrakt for at fuldføre den, og så kan der ske alt muligt imellem, men det er jeg ikke herre over. Jeg har skrevet tre og et halvt år, og jeg har det fint med, at skulle være her så længe.

Kadriis comeback i OB har skabt stor glæde blandt fansene, og han er da også selv meget glad for den støtte, fansene har vist ham.

– Det er dejligt. Jeg har været her et par gange før, og det gik fantastisk begge gange. Jeg takker fansene for al den støtte, jeg har fået i den tid, jeg har været her, og det glæder mig kun, at jeg har fået så god respons på, at jeg er kommet tilbage igen. Det er positivt.

One Reply to “Kadrii: Altid været villig til at komme tilbage til OB”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *