Kadrii: Tror det er et slag

Her til aften spillede OB på hjemmebane mod Vendsyssel, og fynboerne udbyggede deres sejrsstime, så de nu har hentet fire sejre i træk i Superligaen, da de vandt med 2-0.

Bashkim Kadrii var manden bag begge scoringer, og angriberen er rigtig godt tilfreds med at komme på tavlen, og at OB også fik alle tre point.

– Det var skønt. Det var rigtig skønt at få en sejr også. Det var fantastisk. Især det første mål er jeg rigtig glad for, det har vi trænet hårdt på, og det har jeg også selv trænet hårdt på. Det var fantastisk.

Kadrii blev hentet til OB i sommerens transfervindue, hvor det var noget tid siden, han sidst havde spillet, men med tre scoringer i de seneste to kampe mener han, at han er ved at finde formen.

– Ja, det synes jeg. Det går fremad fra kamp til kamp, og målene kommer også. Jeg kommer lidt sent ind i det og uden nogle kampe i bagagen, og det føler jeg, at jeg har fået nu. Så kommer målene også, så det er dejligt.

Allerede i første halvleg fik angriberen et gult kort for at forsøge at filme sig til et frispark, og han giver her sin forklaring på, hvad der skete.

– Jeg føler selv, der er kontakt, men jeg falder også let. Jeg føler, han rammer mig, men sådan er det. Jeg ser den lidt efter, og det ligner ikke, han rammer mig så hårdt. Jeg føler selv, han rammer mig i situationen, og så spiller jeg lidt på det måske.

Med et kvarter tilbage måtte Kadrii hjælpes fra banen efter en tur i græsset, men den giftige angriber regner ikke selv med, at det er noget slemt.

– Lige nu ser det fint ud. Jeg tror, det er et slag, og vi skal lige kigge på det i morgen, men jeg tror bare, det er et slag.

Med dagens sejr over Vendsyssel er OB nu nummer tre i Superligaen, og det er da også sjovt at være OB’er lige i øjeblikket.

– Jamen det er skønt. Det er dejligt, vi får sejre, og vi kommer deropad. Det er dejligt, men vi er stadig ydmyge omkring situationen. Vi ved selv, hvordan det kan vende, det er en tæt liga, men vi arbejder benhårdt, og det synes jeg, alle mand gør.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *