Johnson Laursen: Jeg var presset på fysikken

Tilbage i oktober lovede Ryan Johnson Laursen os, at han ville gå målamok i november, men det skete som bekendt ikke, da han slet ikke spillede en kamp i sidste måned.

Wingbacken sad ude med en skade, men i dag var han på banen igen, da OB vandt 2-0 på hjemmebane mod Vendsyssel, og det er han selv rigtig glad for.

– Det var virkelig dejligt. Når man er skadet, er det eneste, man går og venter på, hvornår man kan komme til at spille igen. Det er en stor forløsning, når det så sker, og når det så er med en sejr, er det hele meget bedre.

Hvad sagde fysikken til det?

– Den var presset. Det kan ikke undgås. Man kan løbe nok så meget og træne, men du kan ikke ramme det niveau, du gør i kamp, så efter 70 minutter var jeg presset. Så det passede fint med, at jeg kunne komme ud, da vi var foran 2-0.

– Jeg kunne godt have fortsat, men der var nok ikke kommet så mange raids op langs banen. Det var ikke fordi, der var nogle skavanker, det var nok lidt mere for at skåne det, fordi jeg ikke har trænet i så lang tid, eller spillet kamp.OB kom skidt fra land i dagens opgør, men Johnson Laursen mener, at hjemmeholdet kom godt med, og tog kontrol over kampen.

– De første 5-7 minutter er rigtig dårlige. De får nogle hjørnespark, og trækker nogle indkast, der trykker os lidt, men derfra synes jeg, at vi tager over, og har egentlig kontrol over det. Jeg synes, de har svært ved at løse vores løb i vores højre side, hvor hvis jeg gik ned, så gik Casper dybt, og jeg synes, vi havde et okay overtag.

Vendsyssel stod til tider meget defensivt på banen, men wingbacken synes egentlig ikke, det var i de perioder, at det var sværest at åbne op for modstanderen.

– Det er egentlig sjovt, for vi havde snakket om, at hvis de stod helt tilbage, så ville vi få svært ved at lirke dem op, men jeg synes, at det var, når de pressede højt, de var sværest. Når de stod etableret, så var det der, vi fandt vores løsninger med bolde op centralt til Bashkim og bolde dybt til Casper og mig.

– Deres wingback løb meget med mig, og det gør jo, at de blev trukket skævt, og så er der plads til Bashkim centralt og til Casper.

OB har spillet bedre kampe i løbet af de seneste måneder, så at vi alligevel formår at vinde så forholdsvis sikkert, siger en del om holdet.

– Det siger en hel del. Jeg synes egentlig, det er en okay kamp. Der er rigtig mange hold, der har svært ved Vendsyssel, og de har alligevel fået en del point skrabet sammen. Jeg synes, vi går ud og styrer det, og holder dem nede. Jeg kan ikke huske, at de har en åben chance, og det gør, at vi kan være tilfredse i en liga, der er så tæt, som den er.

Med sejren er OB nu nummer tre i Superligaen, men det betyder ikke, at Johnson Laursen nu vil sige, at vi skal gå efter en plads i top seks.

– Vi skal bare tage det helt roligt. Jeg læste inden kampen, at hvis alt flaskede sig den forkerte vej, så kunne vi ende med at ligge sidst inde julepausen. Vi skal være glade for, at vi ligger der, men vi skal ikke tage noget for givet. Det handler om at tage én kamp ad gangen og skrabe så mange point som muligt sammen, inden vi går på ferie, og så venter der os seks sindssygt spændende kampe.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *