Kamp mod uret frem mod FCN-kampen

Når OB på søndag spiller på hjemmebane mod FC Nordsjælland, kan truppen for alvor komme på prøve, og de yderste mandater kan komme i spil.

Ramon Leeuwin og Oliver Lund kommer helt sikkert ikke i spil, da de begge skal afsone karantæne. Leeuwins er anden kamp efter hans udvisning mod Horsens, og Lunds er grundet det gule kort, han fik dybt inde i overtiden mod AaB.

Ryan Johnson Laursen har siddet ude med en skade i en længere periode, og det er svært at se ham spille en rolle på søndag, da han ikke er begyndt at træne med bold endnu.

Troels Kløve har også været ude med en skade i noget tid, men her er der dog fremgang at spore. Han har været på træningsbanen med støvler på de seneste par dage, men om han bliver kampklar til søndag er nok også temmelig tvivlsomt, uden det dog skal afvises definitivt.

Marco Lund sad ude i sidste kamp grundet en skade, og i dag var første gang, han havde støvler på i denne uge. Det bliver nok også en kamp med uret for at få ham klar.

Kingsley Madu har også døjet med noget de seneste dage, mens Issam Jebali, der også har siddet ude i nogle kampe, nok er den af de skadede spillere, der er tættest på at blive meldt klar.

Jeppe Tverskov og Jacob Barrett veksler lidt imellem at træne med holdkammeraterne og træne fitness, men det er jo ikke første gang, det er set, at de alligevel kan være klar, når der så er kamp.

Hvis alt går OB imod, kan det blive lidt af et puslespil, Jakob Michelsen skal lægge til kampen mod FC Nordsjælland, men man kan jo håbe, at torsdagens fridag kan være med til at skabe mirakler hos nogle af de tvivlsomme spillere.

14 Replies to “Kamp mod uret frem mod FCN-kampen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *