Kasper Larsen: Fantastisk mulighed for at vinde en titel

Sæsonen i Superligaen er overstået for OB’s vedkommende, og her sluttede de på en noget skuffende 8. plads, efter man ellers havde haft den vigtige 7. plads i egne hænder.

OB var ellers inde i en god stime på 11 kampe i træk uden nederlag, men den blev ødelagt i den sidste spillerunde i weekenden, hvor man tabte med 2-1 i Vejle.

Sæsonen er dog ikke helt slut endnu for OB, for forude venter den vigtigste kamp for klubben i mange år, når de torsdag eftermiddag møder FC Midtjylland i pokalfinalen.

Den kamp spilles på Brøndby Stadion kl. 15.00, og spørger man Kasper Larsen, bliver det ikke noget problem at sætte sig op til den kamp.

– Man behøver ikke at bruge så meget energi på at finde energien, for den kommer helt af sig selv. Vi glæder os helt sindssygt hele truppen, og vi er klar, når kampen går i gang torsdag kl. 15.00.

Kasper Larsen var en del af OB’s ungdomsafdeling, inden han slog igennem på førsteholdet, og blev solgt til udlandet. Han vendte igen hjem til OB, så man kan godt sige, at han er rigtig OB’er.
Det bliver også stort for ham at stå i en finale i den stribede trøje.

– Det er kæmpe stort. Det er en af de største kampe i min karriere. Da jeg kom hjem til OB, var mit mål, at vinde titler og prøve at få OB tilbage i den rigtige ende. Det er ikke lykkes i tabellen i denne sæson, men nu har vi den her fantastiske mulighed for at vinde en titel. Det vil betyde sindssygt meget.

Hvor afgørende er finalen for, om vores sæson har været god eller ikke så god?

– Vi nåede ikke top seks, så det var ikke tilfredsstillende. Vi blev heller ikke nummer syv, som var vores efterfølgende mål. Det var heller ikke tilfredsstillende.

– Jeg synes ikke, vi skal sammenligne de to turneringer. Det her er en turnering for sig selv, og der må man sige, at vi har klaret det perfekt indtil videre. Jeg synes, vi skal holde det adskilt.

One Reply to “Kasper Larsen: Fantastisk mulighed for at vinde en titel”

  1. sportsbook

    I’m pretty pleased to find this website. I want to to thank you for your time due to this wonderful read!! I definitely really liked every part of it and i also have you book marked to look at new stuff in your site. My Site: Okbet Sportsbook Ph

Comments are closed.