Kasper Larsen håber at slippe med skrækken

OB var hårdt presset forud for kampen mod Lyngby søndag aften, da kampens resultat kunne være meget afgørende for resten af nedrykningsspillet.

Det endte med en sejr på 2-0 til striwerne, og forsvarsspilleren, Kasper Larsen, mener også, at de tre point var meget vigtige for dem.

– Det var sindssygt vigtigt, det er der ikke så meget tvivl om. Man mærkede virkelig, at der var noget at spille for. Nu har vi godt nok ikke de kampe i top seks, men her var der virkelig noget at spille for. Det var en sekspointskamp. Resultatet kunne definere meget i fremtiden.

Der var god fight på banen, hvor det så ud til, at spillerne lige gav den et par ekstra procenter i tacklingerne, og Larsen mener også, at tilskuerne bar dem lidt frem.

– Vi har haft meget fokus på at få noget energi ind i holdet, og ligesom skubbe det den vej. Vi blev også hjulpet flot på vej af publikum. Jeg synes, der var en fantastisk opbakning. Når man gik ind i en duel, spillede en bold, eller lavede en anden god aktion, så var fansene der. Det er også noget, der giver noget ekstra.

– Jeg synes også, vi var gode til at udnytte det momentum, vi havde i første halvleg, hvor vi griber anden halvleg lidt anderledes an. Der står vi lidt længere tilbage, men vi giver dem ikke rigtig nogle chancer.

Lyngby har været rigtig godt spillende her i nedrykningsspillet, og som dem der havde mest på spil, kan det måske godt være lidt overraskende, at de ikke kom med mere i opgøret mod OB.

– Både og. Vi vidste også, at hvis vi gjorde vores, så kunne vi lukke meget ned for dem, og det gjorde vi. Så det var også fordi, vi gjorde det godt.

– De har bolden i store dele af kampen, og spiller den rundt, men de spiller den mest sidelæns. På den måde blev det aldrig rigtig farligt, hvorimod jeg mener, vi får lagt et tryk på dem i starten, og det kan de ikke rigtig modstå.

Kasper Larsen måtte lade sig skifte ud i slutningen af kampen med en skade, men han krydser selv fingre for, at det ikke er så alvorligt.

– Jeg fik desværre en lille forstrækning i baglåret. Det var det, jeg gik ud med i kampen mod Vejle, så det er lidt det samme, der sprang op igen. Der er okay styrke i det i dag, så jeg håber, det bare lige er krampet op, så jeg slipper med skrækken. Men nu må vi se de næste par dage, hvordan det reagerer.

One Reply to “Kasper Larsen håber at slippe med skrækken”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *