Kasper Larsen: Har aldrig prøvet noget lignende

I januars transfervindue blev Kasper Larsen hentet hjem til OB, da vi stod og manglede en erstatning for Ramon Leeuwin, der blev solgt til AZ Alkmaar.

Larsen fik sin seniordebut i OB, og spillede et par sæsoner i klubben, inden han drog til udlandet, og vendte tilbage til Odense efter fire og et halvt år.

Søndag aften fik han så comeback på Odense Stadion mod Brøndby, og han var glad for at være tilbage igen.

– Det var dejligt. Det var en rigtig dejlig modtagelse, jeg fik af fansene under opvarmningen. Det var rigtig dejligt at være tilbage.

Resultatmæssigt var det dog ikke nogen god oplevelse for OB og Larsen, der tabte kampen med 2-0, og forsvarsspilleren er da også skuffet.

– Jeg står skuffet tilbage, fordi vi taber. Jeg synes egentlig, vi er godt med. Oplevelsen er, at de får nogle lorte mål, og det er det, der koster for os.

Baneforholdene på Odense Stadion var mildest talt elendige efter den massive omgang regn, der havde været. Larsen mener da heller ikke, at han nogensinde har prøvet noget lignende.

– Jeg har personligt aldrig prøvet at spille på så blød en bane. Man skulle tænke over hvert skridt, man tog. Det var svært at komme unde bolden. Hvis man ser tilbage på det, skulle man måske have overvejet en ekstra gang, om kampen skulle have været spillet. Jeg har aldrig prøvet noget lignende, og det gik ud over den måde, vi gerne vil spille fodbold på.

Det var den første kamp om point, Kasper Larsen spillede sammen med holdet, efter han er kommet hjem fra Sverige, og han synes selv, at han faldt fint ind på holdet.

– Jeg synes, det var udmærket. Vi har en okay relation allerede. Det var fornuftigt nok. Vi fik ikke rigtig gang i det, vi gerne ville, med at spille den op nedefra langs jorden, for det var næsten en umulighed. Men ellers synes jeg, vi ser hinanden godt.

Med nederlaget led vores muligheder for at komme i top 6 et alvorligt knæk. Larsen ved da også godt, at der kun er én ting, der tæller i den kommende kamp mod Randers.

– Nu begynder det at spidse til. Vi skal bare fokusere på næste kamp mod Randers, og der skal vi helst vinde for at være med og have en realistisk chance. Vi skal ud og vinde, ellers begynder det at se rigtig svært ud.

17 Replies to “Kasper Larsen: Har aldrig prøvet noget lignende”

  1. Wxouzt

    The HRR Pseudoisochromatic Suppress Amyl is another red-green distribute drainage care for that spares certain ops to carry as far as something epistaxis skin. viagra online Zovckt kowtkk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *