Ryan Johnson Laursen: Knald eller fald mod Randers

Superligaen vendte tilbage igen sidste weekend, men for OB blev det langt fra det, man havde håbet på, da Brøndby kom forbi Odense Stadion i søndags.

Mens flere af rundens kampe blev aflyst, i Århus grundet vand på banen, og i Farum grundet vejrforholdene, så blev kampen i Odense afviklet på en mildest talt elendig bane.

Brøndby vandt kampen med 2-0, men Ryan Johnson Laursen mener ikke, at man rigtigt kan bedømme noget ud fra den kamp. Taktikken blev lagt på hylden, og ingen af holdene fik vist deres sande niveau.

– Det var en lige kamp under nogle svære forhold. Det blev til en duelkamp. Alt taktik var sat ud af spil, og det handlede egentlig bare om, hvem der kunne score først. Det gjorde Brøndby på nogle tilfældigheder, og så blev det op af bakke.

– Normalt når man spiller, så har man nogle automatismer. Når man taber bolden, så ved du, hvor bolden er. Du ved, når du løber, at du kan stå fast. Når du skal stoppe, at du kan bremse. Når du presser, at du kan vende rundt. Der var ikke nogle af de ting, man kunne.

– Det er svært at se udefra, før du står på banen, og kan mærke de første to centimeter ryge væk under dig ved hvert skridt. Det er noget, man kun kan mærke ved at stå der. Der var utroligt mange dueller og pressituationer, vi ikke fik udnyttet. Vi så ud til at være på hælene hele tiden, og vi fik heller ikke sat vores spil, for det var svære forhold. Så vi skulle slå over i noget andet, og det var Brøndby måske bedre til end os, og de havde også heldet til at score, hvilket gjorde udslaget.

Når man taber sådan en kamp, er det selvfølgelig helt naturligt, at man hænger lidt med hovedet i omklædningsrummet, men stemningen er blevet bedre igen frem mod kampen mod Randers.

– Den har selvfølgelig været lidt nede i starten af ugen. Det var en vigtig kamp, og vi har brugt lang tid på at gøre os klar til den kamp. Så det var en skuffelse. Men nu er vi også videre, og nu har vi gjort os klar til de fem kommende vigtige kampe.

Hvordan skal vi rejse os i Randers?

– Vi skal vinde. Der er ikke andet at sige. Vi skal vinde, det er den bedste måde at rejse os på.

Hvor meget fokus har vi på, at vores chancer for at komme i top 6 nok afhænger af, at vi vinder over Randers?

– Det er alt vores fokus. Vores eneste fokus er, et det er knald eller fald med den kamp. Vi skal nok være klar på, at det kan blive en kamp på lidt samme måde som Brøndby. Vi får ikke en VM-medalje i flot spil, men vi skal fighte os igennem.

Hvis man kigger på tabellen i Superligaen, har OB lige nu kun to point ned til Horsens, der ligger nummer 11, og de grimme pladser i nedrykningsspillet kan komme i spil. Ryan Johnson Laursen mener da også, det er noget, man skal forholde sig til, hvis man ikke får det ønskede resultat mod Randers.

– Det kommer an på kampen her i weekenden. Hvis vi ikke vinder den, er vi nødt til at forholde os til det. Men lige nu er vores eneste fokus på Randers.

15 Replies to “Ryan Johnson Laursen: Knald eller fald mod Randers”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *