Kent: Offensiven har manglet noget

For første gang i næsten to uger var der træning i Ådalen i dag, og efter træningen fangede vi Kent Nielsen til en lille snak.


Hvordan har træningslejren været?

– Alt i alt har den været fin. Træningslejre drejer sig jo om at få trænet meget. Mange spillere har trænet meget, man får noget detaljetræning, og man kan komme tættere på start-11. På den front har det været godt. Selvom det er træningskampe, ville vi selvfølgelig gerne vinde, og der må vi sige, vi er lidt irriterede på os selv, fordi vi i særdeleshed i den sidste kamp havde store dele af opgøret, hvor vi var det bedste hold. Vi mister lidt rytme, fordi vi skifter meget ud, men det er irriterende at tabe, for vi var det bedste hold på dagen.

Har de nye fået vist sig godt frem?

– Ja, det synes jeg. De har allesammen fået noget spilletid. Uanset om de har været med til det meste af opstarten, eller er kommet sent som Fellah, så har de fået spilletid, og for stort set alle har det set fornuftigt ud. Fellah mangler stadig lidt kamptræning og lidt form, men ellers byder alle de andre sig godt til.

Vi hentede Mohammed Fellah, inden transfervinduet lukkede. Det er en mand, vi har forsøgt at hente før, så du må have store forventninger til ham?

– Først og fremmest står Fellah et mere skidt sted i dag, end han gjorde tidligere. Der er ingen tvivl om, at det er en fornuftig løsning, vi har fundet, også rent økonomisk. Vi ved, hvad han kan, men når han ikke har spillet så længe, så er det klart, at vi i fællesskab skal prøve at få Fellah op på det niveau, han havde, da han var bedst. Hvis vi kan det, så vil han også være et fint aktiv for os, enten som joker eller måske endda i startopstillingen.

Joan kom ikke væk i transfervinduet. Hvordan er udsigterne for ham i foråret?

– Joan indtræder jo sammen med de andre. Der er stadig nogle steder, hvor transfervinduet er åbent, så det afsøger de også. Men nu er vi hjemme igen, og Joan deltager i træningen, og træner med på lige vilkår, og så må han gøre sig så dygtig, at vi ikke kan undgå at udtage ham. Sådan er det jo for alle, og han er en del af vores trup.

I begge træningskampe i Spanien startede AK og Festersen inde i front. Er det de to der bliver satset på fra start nu?

– Spekulationer er en del af den verden, vi kommer fra, men alt i alt har de gjort det fornuftigt, og vi er glade for, at stort set alle vores angribere har scoret her i opstarten. Der er generelt en del af vores offensive folk, der har scoret, og det er vi godt tilfredse med. De har gjort det fint, og Nicklas fik også noget spilletid. Jönsson fik også noget spilletid som offensiv, og han er den eneste, som ikke har trænet fuldt ud med dernede pga. den ankelskade, han fik mod Vejle, men han er i fulde omdrejninger igen. Spekulationer er en del af den her virkelighed, og det skal i have lov at spekulere i.

– Der er ingen tvivl om, at vores offensiv, ikke kun vores angribere, det er der, vi har nogle evner, som vi ikke har levet 100% op til. Vi har manglet noget, og det er det, vi jagter. Det gælder om at byde sig til, for der er hård konkurrence. Det er måske de positioner, hvor der er hårdest konkurrence om at komme på.

Vi har efterhånden mange midtbanespillere i truppen. Har folk som Thrane, Welbeck og Casper Nielsen spillet sig tættere på holdet her i opstarten?

– Det kan man jo ikke rigtig sige. For det første er det en meget kort opstart. Jeg tror ikke, jeg har prøvet en vinteropstart, der har været så kort. De første par træningskampe er bare for at komme i gang, det er de færreste, der bryder sig om at komme direkte ud og spille fulde kampe. Der har vi sagt, at det er en del af det fysiske. Vi har spillet fire træningskampe ja, men vi har roteret meget. I bund og grund har det ikke været helt skævt, det nogen af dem har lavet, så vi synes, vi har mange, som også byder sig til, også dem du nævner, så vi er helt afklaret med, at der er en del, der konkurrerer om at komme på.

Ved du allerede nu, hvordan du gerne vil have din startopstilling på søndag?

– Jeg er i hvert fald meget tæt på, men den får du ikke, haha.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *