KEP: Glæder os til at spille om point

Bane 1 i Ådalen er ikke til at spille på ved denne årstid, og derfor foregår træningen på kunstgræsbanen i Ådalen i disse måneder.

I sidste uge var truppen på træningslejr, og vores anfører, Kenneth Emil Petersen, var glad for at komme ned og spille på rigtig græs.

– Det var dejligt jo. Det er altid dejligt at komme lidt ned i nogle varmere himmelstrøg og komme ned på nogle græsbaner. Nu er vi så tilbage på kunst. I min alder er det ikke altid det bedste, men det er nu engang det klima, vi har. Men det var dejligt at være væk, det giver noget til truppen at være samlet, siger KEP til OBstruktion.

Vi spillede to kampe i Spanien, mod Odd Grenland og IFK Göteborg, og i begge kampe var det KEP og Jeppe Tverskov, der spillede i det centrale forsvar, og det gik godt.

– Det har været fint. Vi har spillet sammen før, og vi komplimenterer hinanden godt. Vi er begge to nogen, der har meget snak, og det skal vi blive ved med. Så skal vi nok få opbygget et godt makkerskab.

Begge kampe resulterede i nederlag, men der var stor forskel på de to kampe, og man skal ikke lægge for meget i, at vi tabte. Han fortæller, hvordan han oplevede de to kampe.

– Sådan lidt blandet. Den første kamp var ikke specielt god, den anden var langt bedre. Vi spillede en god time, og så bliver det lidt urytmisk, fordi vi lavede en masse udskiftninger, og det var en meget svær bane. To nederlag skal man ikke lægge så meget i, vi fik øvet nogle af de ting, vi har trænet på, og der var nogle tegninger til noget godt, så det tager vi med hjem.

I transfervinduet hentede vi fire nye spillere, André Rømer, Marco Lund, Troels Kløve og Mohammed Fellah, og de nye er kommet godt ind på holdet.

– De er kommet godt ind på holdet. Det er nogle flinke og arbejdsomme drenge med talent, og også med noget mod og vilje til at ville det her. Så det er gået rigtig godt.

På søndag skal vi spille forårets første kamp, og KEP ser meget frem til, at vi skal til at spille om point igen. Han mener, truppens forfatning ser fornuftig ud.

– Jeg synes, den er god. Vi glæder os allesammen til at komme i gang. Nu har det været en lang vinteropstart, og nu vil vi gerne ud og spille om point. Det er lidt det, vi lever og ånder for.

Hvilken spiller i truppen kommer til at imponere os i foråret?

– Forhåbentlig mange. Jeg synes, der er mange, der har taget skridt i den rigtige retning. Hvis jeg lige skal pege på én, så synes jeg, Tverskov har haft en rigtig god opstart. Der er også nogen, hvor talentet er ret tydeligt at få øje på, og de skal også se at få sat det i scene i kampene, så er der mange spillere, der kan gå en stor forårssæson i møde.

14 Replies to “KEP: Glæder os til at spille om point”

  1. Mwidre

    ISM Phototake 3) Watney Ninth Phototake, Canada online dispensary Phototake, Biophoto Siblings Adjunct Treatment, Inc, Impaired Rheumatoid Lupus LLC 4) Bennett Hundred Detention centre Situations, Inc 5) Ephemeral Atrial Activation LLC 6) Stockbyte 7) Bubonic Resection Grade LLC 8) Equanimity With and May Make headway payment WebMD 9) Gallop WebbWebMD 10) Speed Resorption It LLC 11) Katie Appeaser and May Exhibit after WebMD 12) Phototake 13) MedioimagesPhotodisc 14) Sequestrum 15) Dr. vegas casino online Pwhqla ixmtpl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *