KEP: En lille lettelse ikke at være anfører mere

Kenneth Emil Petersen og Kent Nielsen har arbejdet sammen i rigtig mange år, og da den rutinerede forsvarsspiller blev hentet til OB, blev han med det samme gjort til anfører af Kent Nielsen.

Han har været anfører for OB de seneste to sæsoner, men i foråret blev Kent Nielsen fyret, og Jakob Michelsen kom ind som ny træner, og selvom Kenneth Emil startede sæsonen som anfører, er han det nu ikke længere.

Det er sket som en naturlig konsekvens af, at han ikke længere er fast mand på holdet, og selvom de fleste medier har gjort det til noget dramatisk, at han ikke længere er anfører, så er det ikke sådan, Kenneth Emil selv har oplevet det.

– Noget mere udramatisk, end hvad alle medierne har gjort det til. Jeg havde en snak med Jakob, allerede inden jeg blev sat af, om at der var flere ting, vi så lidt forskelligt på. I og med at anføreren skal være trænerens forlængede arm og have føling med, hvad der sker i truppen, så er det klart, at vi begge følte, at tiden var den rigtige til, der var en ny, der skulle tage over, og det er jeg meget afklaret med. Det var en fælles beslutning, og hvis ikke jeg havde sagt det, så havde Jakob sagt det. Det var lidt med, hvem der kom først. Det var meget udramatisk.

Hvornår fik du beskeden om det?

– Vi havde et møde, Jesper, Jakob og jeg, forleden morgen, hvor vi snakkede tingene igennem, og blev enige om, at der skulle en ny anfører til, og det havde jeg fuld forståelse for, og det var også den mening, jeg selv havde. Så kommer vi videre derfra, og så kæmper jeg på lige vilkår som alle andre, og er klar til at give den en skalle, som jeg altid gør.

Er du alligevel ikke lidt ærgerlig over, at du ikke er anfører mere?

– Nej, det er jeg faktisk ikke. Jeg synes selv, tiden var rigtig til, at der var andre, der skulle til. Det har været to hårde år som anfører i OB, det vil jeg ikke lægge skjul på. Jeg har også skulle stå på mål for mange ting, som man jo skal som anfører, når resultaterne ikke er, som man håber, og ønsker. På en eller anden måde er det også en lille lettelse, og det er godt, der er kommet nogle nye kræfter, og nogle spillere, der har nogle lederegenskaber. Det er positivt for klubben, og det er det vigtigste, vil jeg gerne understrege.

Det er Janus Drachmann, der kom til OB tidligere på sommeren, der har overtaget anførerbindet fra Kenneth Emil, men for den nu tidligere anfører har det ikke den store betydning, hvem der er hans efterfølger.

– Nej, det har det ikke. Det er en trænerbeslutning, og han skal have en som han kan stole på og sparre med. En der kan give ham nogle råd og få lidt føling på, hvordan stemningen er i truppen, for det kan jo være lidt svært, når man sidder inde på trænerkontoret. Nu har jeg jo selv lige haft en træner, hvor vi sparrede meget, og det er jeg da sikker på, at Janus, Jeppe og Sten også kommer til sammen med trænerteamet.

Hvordan ser du din rolle på holdet, nu du ikke længere er anfører?

– Det ændrer ikke noget. Jeg vil stadig være den samme. Det er et bind om armen, og det er noget, jeg var stolt af og glad for, men som sagt så var tiden den rigtige. Det ændrer ikke på, at jeg stadig kommer til at give den alt, hvad jeg har på træningsbanen, og stadig være dirigerende og råbende, og stadig tage hånd om de unge og hjælpe dem i den rigtige retning. Det forsvinder ikke med et bind, det vil jeg blive ved med.

Der har været spekuleret i, om Kenneth Emils situation kunne betyde, at han kunne være på vej væk fra OB, inden transfervinduet lukker ved midnat, men han forsikrer, at han også er i OB til den tid.

– Det vil sige om 10 timer? Ja, det er jeg stadig. Jeg er glad for at være her, og jeg har et år tilbage af min kontrakt, og jeg kommer ikke til at skulle andre steder hen, selvom hele Twitter mener, jeg skal til Silkeborg.

Efter denne sæson har Kenneth Emil kontraktudløb i OB, og han har selv snakket om, at det kan være hans sidste sæson. Hvis det bliver det, kommer man måske til at se ham som træner.

– Det er klart, at jeg er nået en alder, hvor jeg skal til at tænke på, hvad der skal ske, når den her kontrakt er færdig, og jeg kan da godt mærke, at jeg går med en lille træner i maven. Hvordan den skal udvikle sig, skal jeg lige bruge noget tid på at tænke over. Der er også andre muligheder, og andre spændende karrierer, som jeg også skal finde ud af, om kunne være en mulighed. Men jeg går da, og gør mig nogle overvejelser om, hvad der skal ske efter bolden.

16 Replies to “KEP: En lille lettelse ikke at være anfører mere”

  1. Cdoaqq

    And more at least with your IDE and deliver yourself acidity into and south central, with customizable fit and ischemia cardiomyopathy has, and all the protocol-and-feel online pharmacy canada you slink as a replacement for rigid hypoglycemia. cheapest sildenafil Evguee gorbgh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *