OB i nulløsning mod FC Nordsjælland

Der var varslet stemningsboykot på RMN-tribunen forud for dagens hjemmekamp mod FC Nordsjælland, og der var da heller ikke meget lyd på under kampen. Det var mest nogle sporadiske klapsalve og pibekoncerter, når dommeren ikke lige dømte til vores fordel.

Selvom der ikke var meget stemning på tribunen, var det alligevel OB, der kom bedst ud til kampen, og satte sig på begivenhederne fra start, og allerede efter fire minutter blev der appelleret for straffespark i FC Nordsjællands felt. Gengivelsen på storskærmen viste da også, at der var hånd på bolden, men det blev ikke dømt.

I kampens indledning sad OB mest på bolden, og inden for det første kvarter kom de da også frem til nogle chancer, som der dog ikke kom det store ud af. Efter 22 minutter kom AK frem til en meget stor chance, da han fik erobret bolden ude i siden, og førte den med ind i feltet, hvor han fik afsluttet tæt under mål, men på en eller anden måde fik han sparket den et godt stykke over.

Generelt var det OB, der var mest i boldbesiddelse, og med det overtag vi havde, skulle vi nok også have bragt os foran. Det fik Nicklas Helenius muligheden for med fem minutter til pause, men hans hovedstød røg over mål.

Kort tid efter var det FC Nordsjælland, der havde muligheden for at bringe sig foran, men selvom det blev til en afslutning fra en god position inde i feltet, blev der sparket forbi mål, og stillingen ved pausen var derfor 0-0.

Anden halvleg startede lidt roligt, hvor begge hold var lidt afventende, og den første rigtige chance kom efter ti minutter, hvor Helenius kom frem til en flot afslutning fra distancen, der dog gik lige forbi mål.

Herfra overtog OB styringen, og blot fire minutter senere, kom AK frem til kampens nok største chance, da bolden dumpede ned til ham midt inde i feltet, men hans afslutning blev flot reddet. Igen i dag var det et problem for OB, at skarpheden ikke var god nok.

Midt i anden halvleg foretog OB en dobbeltudskiftning, da AK og Troels Kløve blev skiftet ud, og Mathias Jørgensen og Mathias Greve kom ind for at få noget mere fart på holdet.

Til slut blev kampen lidt mere fysisk, og der blev gået lidt mere til den, hvilket passede OB rigtig godt. Hjemmeholdet spillede godt, men de store chancer udeblev i afslutningen.

Der kom derfor heller ingen scoringer, og kampen sluttede 0-0. Det kan OB være mest skuffet over, da de havde spillet og chancerne til at score. Det er den samme gamle sang om skarpheden, men det kan Bashkim Kadrii måske hjælpe med at ændre på i fremtiden.

Du vil måske også kunne lide...