KEP: Klar til en ny sæson

Spillerne har holdt tre ugers pause, og her til formiddag var de tilbage til den første træning frem mod den kommende sæson, hvor det er Jakob Michelsen, der står i spidsen for holdet.

Holdets anfører, Kenneth Emil Petersen, slår fast, at selvom han bliver ældre, så er hans krop klar til endnu en sæson for OB i Superligaen.

– Ja, det er den da. Nu har man jo været lidt væk, godt nok med et hårdt træningsprogram i feriekufferten, men den er klar. Jeg kan selvfølgelig godt mærke, at jeg er ældre, og jeg løber heller ikke forrest, men det har jeg aldrig gjort, så den er klar, siger Kenneth Emil til OBstruktion.

Kort inden spillerne gik på ferie, blev Kent Nielsen fyret som træner, så det er et helt nyt trænerteam med Michelsen og Henrik Hansen, der nu står i spidsen for holdet. Kenneth Emil ved ikke, hvordan det bliver, men han håber på, at de kan bringe noget ny energi.

– Det ved jeg sørme ikke. Det er i hvert fald spændende at komme her, og der er nye folk på posten. Det giver forhåbentlig ny energi og en anderledes måde at gøre tingene på, og det kan måske være meget sundt en gang imellem at få rystet posen. Det ser jeg frem til.

Kenneth Emil er venner med Henrik Hansen, så det bliver lidt specielt for ham, at han nu skal være assistenttræner for holdet.

– Det bliver lidt specielt. Vi har mange års venskab bag os, så det bliver en lidt speciel situation, men det skal nok blive godt. Jeg kender Henrik rigtig godt, og ved, han har en masse kvalitet og en masse at bidrage med i forhold til det fodboldmæssige.

I sidste uge købte OB Alexander Ludwig i Horsens, og han spiller samme plads som Kenneth Emil. Han har dog valgt at byde den nye hjerteligt velkommen til klubben i stedet for at gå lidt hårdt til ham til træning.

– Ham har jeg budt hjerteligt velkommen. Det er en dygtig spiller, vi har fået ind, og dygtige spillere er altid velkomne. Det er med til at skærpe os allesammen, at der er konkurrence om pladserne, så ham har jeg hilst hjerteligt velkommen, og jeg glæder mig til at lære ham at kende.

Den rutinerede anfører har et enkelt år tilbage af sin kontrakt med OB, og taget hans alder i betragtning er det ved at være sidste chance, hvis han igen skal vinde noget.

– Ser jeg så gammel ud? Det er da rigtigt, at en karriere ikke varer for evigt, og det gør min heller ikke, så lad os da starte med at komme op i den sjove ende, og også komme lidt længere i pokalturneringen end i sidste sæson, så det kan blive en sjov sæson, og vi kan få Odense med.

 

31 Replies to “KEP: Klar til en ny sæson”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *