Kløve: Den får lidt ekstra mod SønderjyskE

Det er ikke mange dage siden, OB var på besøg hos Brøndby i Superligaen, men allerede fredag aften skal fynboerne igen i ilden.

Det er endnu en udekamp, der venter, denne gang i Haderslev, og der er et par spillere i OB’s trup, der tidligere har spillet for SønderjyskE.

En af dem er Troels Kløve, og han mener, det altid er noget specielt, når man kommer på besøg på sin gamle hjemmebane.

– Ja, det er altid specielt at vende tilbage til en tidligere klub. Jeg nåede at prøve det i foråret, så helt så specielt er det heller ikke her anden gang, men selvfølgelig er det sjovt at vende tilbage til Haderslev, når man har spillet der i tre år. Så det glæder jeg mig til.

Hvordan var din tid dernede?

– Jeg har været rigtig glad for at spille i Haderslev. Det er noget andet at komme der som udehold. Det er klart et sværere sted at spille som udehold, end det er som hjemmehold, det har jeg allerede nået at mærke nu. Det bliver en stor opgave i morgen, men jeg glæder mig helt vildt.

Hvordan ser du frem mod kampen?

– Lidt ligesom alle andre kampe. Man glæder sig altid til at spille, når det gælder, men når det så er SønderjyskE, så får den lige 10% ekstra.

OB har kun vundet en enkelt af de seneste ti indbyrdes kampe mod SønderjyskE, men Kløve tror på, at sejren kan komme med hjem til Odense denne gang.

– Nu har vi jo hentet nogle af de tidligere SønderjyskE-spillere, både mig og Janus (Drachmann, red.), og nu har vi også hentet trænerne dernedefra, så mon ikke vi kan vende det på den måde? Vi har prøvet at svække SønderjyskE ved at hente nogle af deres spillere og trænere. Spøg til side, så bliver det en svær kamp, og hvis vi kan få den over på nogle af vores præmisser, og hvis vi kan få noget tid på bolden, vi har jo vist, at vi er blevet mere stabile rent defensivt, så tror jeg på, at vi er bedre rustet denne gang.

Den seneste kamp mod Brøndby var ikke prangende spillemæssigt, og Kløve mener da også, at niveauet skal højnes, hvis der skal tre point med hjem fra Haderslev.

– Ja, det skal vi helt sikkert. Spillemæssigt har vi jo ikke toppræsteret over de seneste 2-3 kampe, hvor vi har haft et lidt mere defensivt udtryk. Vi må se, hvordan det bliver i morgen, SønderjyskE har det jo tit fint med at stå lidt tilbage og håbe på nogle omstillinger, så måske får vi mere lov til at have bolden i morgen i forhold til mod Brøndby, der gik op, og stressede os helt vildt. Jeg tror, vi får mere tid på bolden, og jeg tror, vi får mere boldspil at se.

– Vi skal ikke angriber ud over alle stepper uden at tænke os om rent defensivt, for så render vi ind i nogle af de knive, vi tidligere har fået fra SønderjyskE. Det handler om at gøre det på den rigtige måde og mærke temperaturen på kampen.

Du vil måske også kunne lide...