Kløve er i kamp mod tiden

Der er kun seks dage til, at den første kamp i den nye Superligasæson spilles på Odense Stadion, når OB tager imod de danske mestre fra FCK.

Til den kamp kan OB godt ende med at blive temmelig presset på midtbanepladserne. En af årsagerne til det er selvfølgelig, at fynboerne for nyligt solgte Casper Nielsen til belgisk fodbold.

En anden årsag til det er, at nyindkøbet Moses Opondo endnu ikke er helt tæt på at kunne spille 90 minutter, og det store spørgsmål er også, hvordan Jens Jakob Thomasen, Julius Eskesen og Troels Kløve står på søndag.

Julius Eskesen deltog i træningen i dag sammen med holdkammeraterne, men da der skulle spilles interval, stoppede han dog, ligesom en håndfuld andre spillere også gjorde.

Jens Jakob Thomasen trænede sammen med fysioterapeuten, da han var ude på banen, men det er dog glædeligt, at der var en bold med i deres træning.

For Troels Kløves vedkommende så det lidt anderledes ud. Han havde kun løbesko på, og nøjedes med at løbe lidt frem og tilbage på bane 1, inden han gik ind, og lavede noget styrketræning.

Kløve fik et hårdt slag over benet i træningskampen mod Holstein Kiel, og han siger selv, at han håber på, han bliver klar til kampen mod FCK, men det er nok lige på vippen, og det kræver da i hvert fald også, at han når at deltage i nogle træninger.

Det kan derfor godt ende med at blive lidt af et puslespil, der skal gå op frem mod kampen på søndag. Det afhænger selvfølgelig også af, hvilken formation Jakob Michelsen vælger at stille op i. De muligheder der overvejes nu, er vel enten 3-5-2 eller 3-4-3, og det udslagsgivende kan nok også godt gå hen og blive, hvem der er klar til at spille.

I sidste sæson havde Michelsen ikke den store fidus til Mathias Greve, men han har fået chancen for at vise sig frem her i træningskampene, og kom på tavlen i træningskampen mod Roskilde, og han kan også godt komme i spil på søndag.

Det samme kan muligvis Mads Frøkjær, som flere mener, kan få en form for et gennembrud i denne sæson. Det er dog nok ikke en mand, Michelsen kunne finde på at smide ind fra start.

Anderledes ser det ud for Jonathan Harboe. Han var ikke i nærheden af holdet i sidste sæson, og der er heller ikke meget, der tyder på, at han kommer det i den kommende sæson.

Det er selvfølgelig også stadigvæk en mulighed at smide Jeppe Tverskov op på midtbanen, men det ville ødelægge rytmen i bagkæden. Det er også muligt, at Oliver Lund kan spille en rolle på midtbanen.

Det er lidt af et puslespil, Jakob Michelsen skal have lagt til den første kamp, spørgsmålet er bare, hvilke brikker han både vil og kan lægge det med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *