Barrett: Skifter ikke til en anden dansk klub

Sidste sæson sluttede som lidt af en skuffelse mod OB, der kunne se både bronzemedaljer og europæisk fodbold glide ud af hænderne på dem i de sidste kampe.

Nu er forberedelserne frem mod den nye sæson så i fuld sving, og en af dem der er glad for at være tilbage efter ferien, er Jacob Barrett. Han fortæller, hvordan det er at være tilbage igen.

– Det har været dejligt. Det er det altid. Når man har haft ferie, så længes man altid efter at komme ud på banen, og også se sine kammerater. Det har været skønt, men det har også været hårdt, som det altid plejer at være.

Har det været hård træning de første par uger?

– Ja, det har det. Der har været skrald på med nogle forskellige tests, og så har det også været godt at komme i gang med at spille nogle rigtige træningskampe som den i går, som var rigtig fin. Der er altid skrald på i opstarten, og så begynder man at drosle ned, jo tættere man kommer på den første Superligakamp, så det har været fint.

Hvordan er din fysik?

– Min fysik er fin. Den fejler ingenting. Det er klart, der lige er lidt rust, der skal bankes af, men det gælder os allesammen, og derfor var det også godt at få spillet den træningskamp, som jeg sagde før.

Den nye sæson begynder allerede næste weekend, og Barrett melder om god stemning i omklædningsrummet forud for den første kamp mod FCK.

– Den er god. Vi glæder os allesammen til at komme i gang med at spille Superligabold igen, og så skal vi selvfølgelig sørge for, at det ikke kommer til at gå, ligesom det gik sidste sæson, hvor vi fik en skidt start. Jeg tror, mere eller mindre det er det, vi ser frem til, og så er det selvfølgelig altid fedt at starte ud mod FCK, og så på hjemmebane. Jeg glæder mig i hvert fald.

Barrett er en af de spillere, der har kontraktudløb næste sommer, og der er tidligere blevet meldt ud, at der er dialog mellem parterne. Han har dog ikke nogen kommentar til, om det skrider fremad.

Noget andet han dog gerne vil kommentere på, er et lille rygte der på et tidspunkt var om, at Brøndby var interesseret i ham. Han slår på det kraftigste fast, at han ikke skifter til Brøndby, eller en anden dansk klub for den sags skyld.

– Nej. Så bliver jeg i OB. Nu når vi snakker Brøndby, så kommer det i hvert fald ikke til at ske.

– Hvis der ikke er noget andet på linjen, så er jeg uden tvivl glad og tilfreds i OB. Det er det sted i min professionelle karriere, jeg har haft det bedst, og jeg trives, det skal der ikke herske nogen tvivl om. Men vi er også ved at være der, hvor jeg har været her i seks år, og jeg kigger selvfølgelig også andre veje. Når det så er sagt, så er jeg også rigtig glad for at være her.

Kort inden sommerferien forlængede Ryan Johnson Lauersen og Oliver Lund sine kontrakter med OB, men det kommer ikke nødvendigvis til at spille ind på Barretts beslutning, at klubben holder på de to.

– Det ved jeg ikke. Jeg tror, klubben er glade for, at de har forlænget med to rigtig dygtige spillere. OB skal gøre meget for, at den trup vi havde sidste år, den forbliver intakt, så jeg kan da godt forstå, OB har forlænget med dem.

– Det er ikke noget, jeg tænker på. Hver mand er lidt sin egen. Men jeg er glad på OB’s vegne, fordi de har forlænget med to rigtig dygtige spillere, som klubben har brug for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *