Kløve har en god fornemmelse forud for Superliga-genstart

Superligaen har været lukket ned siden starten af marts, men de seneste uger har det igen været muligt med holdtræning rundt omkring i klubberne.

Det har været en ret kort opstart, i forhold til hvad man er vant til, og Troels Kløve beretter om, at der er blevet arbejdet hårdt på træningsbanen.

– Det har selvfølgelig været intenst, fordi vi ikke har haft så lang tid som i en normal opstart. Vi har arbejdet hårdt, men det har også været en forløsning at komme tilbage, så man har med glæde leveret det ekstra for at komme til at spille noget kamp igen.

Mandag aften skal OB så endelig i kamp igen, hvor det gælder en kamp på udebane mod AGF, og Kløve har generelt en rigtig god fornemmelse forud for det opgør.

– Vi har trænet godt, og folk har set skarpe ud. Jeg har en fin fornemmelse i forhold til kampen. Nu nærmer vi os tre måneders pause i forhold til Superligaen, så det er ikke rigtigt til at vide, hvordan vi står, når der rigtigt bliver fløjtet op til kamp, men jeg har en god fornemmelse, og jeg synes, det har set ganske udmærket ud.

AGF spillede deres første kamp efter nedlukningen allerede i torsdags, hvor de fik et point mod Randers, men om det er en fordel eller en ulempe, er et svært spørgsmål.

– Den synes jeg, er meget svær. Nu har de ligesom fået den her forsmag på, hvordan det er at spille Superliga igen, så de er jo kommet lidt længere, end vi er, i forhold til at spille kamp igen. På den anden side kommer vi forhåbentligt med toptunede ben, og kan byde dem op til dans. Men om det er en fordel eller en ulempe, har jeg svært ved at svare på. Det hold der leverer på dagen, går hjem med de tre point.

Flere spillere har været ramt af fysiske problemer her under den korte opstart, men det gælder ikke for Kløve. Han melder sig selv i rigtig fin form.

– Jeg har ikke haft problemer eller noget i forhold til at kunne lave det hele, spille træningskampe eller noget som helst. Jeg føler, jeg har holdt mig rigtig godt i gang, og at formen er rigtig fin. Jeg synes, det ser godt ud. Jeg føler mig i fin form.

Tidligere på ugen spillede OB deres sidste træningskamp inden Superliga-genstarten hjemme på Odense Stadion mod AaB, og her var Kløve trukket lidt længere tilbage på midtbanen, end man ellers plejer at se, og det passede ham ganske fint.

– Jeg vil selvfølgelig gerne med frem, hvor tingene sker, men jeg er også en spiller, som både har spillet lidt højre og venstre back, central midt og kant, så jeg er lidt rundt omkring. Hvordan Jakob vælger at bruge mig til kampen mod AGF, det må tiden vise, men jeg har ikke noget problem med at spille lidt længere tilbage på midtbanen. Det passer mig egentlig også udmærket.

18 Replies to “Kløve har en god fornemmelse forud for Superliga-genstart”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *