Kløve: Nye øjne har været sundt for mange

Da OB senest tabte med 3-0 hjemme mod Brøndby i Superligaen, røg samtidig også muligheden for at komme med i Superligaens top seks.

Dagen efter nederlaget blev Jakob Michelsen fyret som træner for klubben, og Troels Kløve fortæller da også, at stemningen var lidt trykket i truppen efterfølgende.

– Det var en hård nød at knække om mandagen, hvor Jakob blev fyret osv. Der var selvfølgelig lidt negativ stemning i truppen, men jeg synes, folk har rejst sig, og det har været godt med en ny start.

Man kan dog ikke sige, at det isoleret set var nederlaget til Brøndby, der gjorde, at vi ikke kom i top seks. Kløve mener, der har været for mange svipsere.

– Jeg synes ikke, man kan pege på én kamp og sige, det gik galt dér. Der var for mange svipsere, specielt mod de hold vi helst skal slå. Set over sæsonen var der for mange tabte point mod bl.a. Vejle, Lyngby osv.

– Så må man bare sige, at man fortjener ikke at spille top seks, hvis man ikke kan gøre sine ting i de kampe.

Det er sportschef Michael Hemmingsen, der har overtaget styringen af holdet i en rolle som manager sæsonen ud, og der kan allerede nu mærkes forskel på træningen.

– Ja, selvfølgelig kommer Michael med nogle af de erfaringer og ting, han har. Selvfølgelig har træningen været anderledes, men energien har også været rigtig god. Jeg tror, det har været sundt for mange, at der kommer nogle nye øjne på træningsbanen, nogle nye træningsøvelser osv. Det har set rigtig positivt ud de sidste to dage.

Der er en enkelt kamp tilbage i grundspillet, ude mod AaB på søndag, inden nedrykningsspillet skal i gang, og her gælder det om at lægge afstand til bunden, og så gå efter det optimale, vi kan komme i nærheden af.

– Det handler om at få så mange point som muligt. Først og fremmest komme væk fra de to nederste pladser og så gå efter den 7. plads, der giver en mulighed for at komme i Europa.

– Men lige nu handler det om én kamp ad gangen, for vi kan ikke tillade os at kigge alt for langt ud i fremtiden. Det handler om AaB på søndag, og så kan vi forhåbentligt sætte nogle point på kontoen allerede der. En kamp og en uge ad gangen.

One Reply to “Kløve: Nye øjne har været sundt for mange”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *